Записвам се за тройна стая заедно с niкаaa73 и 1 гост за две нощувки и всички екстри за двата дена.
Записвам се за тройна стая заедно с niкаaa73 и 1 гост за две нощувки и всички екстри за двата дена.
Записвам се в тройна стая с Petya55, Krasimira123 с 2 нощувки плюс всичко останало
Записвам и Didi_aksakovo с единична стая 2 нощувки и всичко останало
Записвам Petya55 за 2 нощувки + всичко със krasimira123 и galya_kost в тройна стая
Записвам krasimira 123 за 2 нощувки в тройна стая с petya55 и galya_kost плюс всички екстри
Потвърждавам за позиция 40 с ya-ya+гост, но без вечерята в петък за трите. Моля за корекция в списъка!
Записвам се с ani_karavasileva и luchkata за две нощувки в тройна стая .Ще участваме във всички мероприятия, без петъчната вечеря.Благодаря![]()
Записвам се с 1 нощувка в единична стая и каквото има по програма за събота. ( ще уточня допълнително дали ще съм с гост)
Записвам се за 09.10. за една вечеря,а за 10.10+1 гост за всички мероприятия!
Записвам се с ani_karavasileva и diana karagiozova за две нощувки в тройна стая .Ще участваме във всички мероприятия, без петъчната вечеря.Благодаря!
Записвам себе си, за събота 10.10.2020 с всички екстри, 1 нощувка в тройна стая с dushkova и esstef4e.
Редактирано от Sun4e : 04.07.2020 в 18:22.
Две неща са безгранични: Вселената и човешката глупост. За Вселената все пак не съм сигурен.
А. Айнщайн
Записвам dushkova , за събота 10.10.2020 с всички екстри, 1 нощувка в тройна стая с Sun4e и esstef4e.
Две неща са безгранични: Вселената и човешката глупост. За Вселената все пак не съм сигурен.
А. Айнщайн
Записвам esstef4e , за събота 10.10.2020 с всички екстри, 1 нощувка в тройна стая с Sun4e и dushkova.
А. Айнщайн
Здравейте. Извинявам се че отговарям късно, но имах здравословни проблеми (не с Короната) затова сега уточнявам: Нама грешка в записване за позоция 40 на ya-ya заедно с госта и, там са записани 2 откривания и 2 официални вечери за нея и госта , а теб те записвам под позиция 49 само с откриване и официална вечеря, без вячерята която няма да посещавате в петък и тримата. Не се заблуждавайте с други записвания. Ако има други запитвания, моля пишете ми на месинджъра във Фейсбук.
Хъбав ден!
Редактирано от jelana79 : 10.07.2020 в 18:00.
Bookmarks