Добро утро! Записвам се с 2 нощувки и всичко каквото предлагате. Дано да успея догодина да дойда...
Добро утро! Записвам се с 2 нощувки и всичко каквото предлагате. Дано да успея догодина да дойда...
Наистина е много рано, но пък ще сме в очакване по0дълго време- А нали в очакването е тръпката.
Да се запиша и аз с един гост евентуално за 2 нощувки.
Записвам - вкящсь + 1 гост -2 нощувки;tamida -2 нощувки;rossi 369-2 нощувки
Мили момичета и аз се записвам за две нощувки единична стая с включено всичко. Дано никой не ми минава път вече, че СЗ е мой любим градИ мислете кой отбор ще ме приюти на тяхната маса на банкетите, купонджия съм няма да съжалава
А ако не стане с храната и баница ША Ви напраЯ
![]()
Животът е като клавишите на пианото, белите са щастието и любовта, а черните са разочарованието и тъгата. Но за да се получи хубава мелодия трябва да докоснеш и двете.
Тотално съм се объркала. Пак ще дойда, с петъчна нощувка.
Galinka не се мотивира.![]()
Две нощувки аз + 2 гости 😊😊😊
Мили момичета (и момче)Знаем, че е твърде рано за записване.Правим го поради две причини: 1. Ориентировъчна бройка на желаещите,защото хотелите с голям капацитет в Стара Загора не са кой знае колко или са доста скъпички,а сред нас има доста пенсионери. 2. За да преговаряме за сваляне на цената или някакви отстъпки за сметка на количество.
Част от пловдивската група - 5 човека. Аз, pepina, katrin, kera и калина ще дойдем. Спането - 2 нощувки, само за Катето не съм сигурна.....
Моля и мен да ме отбележите в общият списък!
Bookmarks