Показване на 1 до 11 от 11
  1. #1

    Подразбиране Помощ-абитуриент помагайте със съвети

    Мили момичета,
    Имам абитуриент тази година. Помагайте със съвети-какви цветове са актуални сега, каква линия - спортна или по-официална, въобще всичко кието може да послужи - прически, аксесоари.... Живея в малък град, където модните тенденции идват с голямо закъснение. Разчитам изцяло на вас.

  2. #2

    Подразбиране

    На мода е карето.Според мен е по-добре да заложите на спортния стил,да е примерно с блуза или риза,но такива,че те да привлекат вниманието,нещо по-екстравагантно(то избора за мъж не е много голям....).
    Ето няколко линка за мъжка мода
    http://www.iventishirts.com/index.html
    http://www.rollmannfashion.com/flash/index.html
    http://paruchev.com/paruchev-bg.html

  3. #3

    Подразбиране

    nellli , посети някой от магазините на парушев или някой магазин за булки и младоженци. там изцяло се съобразяват с модните тенденции .
    аз мисля ,че карето, предложено от скарлет , не би подхождало много за такъв случай. но това е само мое мнение без да те обвързвам с него.
    най - добре е да избереш нещо хем модно , хем удобно. успех.

  4. #4

    Подразбиране

    Ох, в това е проблема я, как да посетя тези магазини като съм на другия край на България?

  5. #5

    Подразбиране

    nellli , филиали на тези магазини има и в по -малките градове. не се отчайвай. убедена съм , че ще избереш най - доброто за абитуриента.
    искрено желая успех - на него и на теб.

  6. #6

    Подразбиране

    Снежи, къде в София има магазин на Парушев знаеш ли?Другата седмица съм на семинар там - та да взема да прескоча.
    На скарлет - много благодаря. В единия линк има страхотни модели на ризи.

  7. #7

    Подразбиране

    Моят съвет е да не е нещо прекалено екстравагантно, за да може да се носи и за други официални поводи (сватби и др.), защото все пак модата се мени, но има класики, които винаги са подходящи

  8. #8

    Подразбиране

    И аз се замислих за нещо класическо, ама синковеца май предпочита по-спортен модел. Боже, дано да има магазини в големите градове,в които можеш да избереш всичко наведнъж - риза, костюм, вратовръзка, обувки, че така ще съм максимално улеснена.

  9. #9

  10. #10

    Подразбиране

    Здравей Нели.
    Да ти кажа честно може и да те разочаровам, но това което ти искаш и смяташ, че ще е добре за синът ти може и да не му харесва. Довери се на неговите желания в рамките на разумното разбира се. Един съвет от мен не пазарувай за бал през време на пролетната ваканцията. Тогава всички вдигат цените. Краят на април е добър за пазаруване. Първо другите ще са купили вече нещо и синът ти ще има ориентир от къде какво и колко.
    Макар че за теб е малък довери се на неговия вкус и ако не иска да се фука колко пари е дал за костюм ще си хареса нещо удобно на сностна цена.
    За моят син напазарувах всичко за 3-4 часа. Прероръчвам ти като марка Теодор. фирмата е Плевенска имат фирен магазин в Плевен и в София но за други градове не знам.

  11. #11

    Подразбиране отговор

    Реклама:
    Нели!!!
    Аз минах по този път и с двете ми деца. Не зная от кой край на България си, но ние отидохме в близкия по- голям град / Пазарджик /. Там в дома на модата ги облякохме от - до. Все пак ти препоръчвам да се съобразиш и с неговото желание. Не забравяй че това е неговият ден

Правила за писане

  • Не може да отваряте теми
  • Не може да публикувате отговори
  • Не може да прикачате файлове
  • Не може да променяте мненията си
  •