Страница 29 от 29 ПърваПърва ... 19272829
Показване на 421 до 434 от 434
 1. #421

  Подразбиране

  Моят първи гоблен е това коте.Беше преди повече от 30 години.Бях в отпуск по майчинство.Оттогава е любовта ми към гоблените.По ред причини прекъснах за доста дълго време.Сега отново се възобнови предишната ми страст.
  Прикрепени изображения Прикрепени изображения

 2. #422

  Подразбиране

  Сребърна нощ, още си го пазя, ето как съм се справил

  20131219_084030.jpg
  Животът е като клавишите на пианото, белите са щастието и любовта, а черните са разочарованието и тъгата. Но за да се получи хубава мелодия трябва да докоснеш и двете.

 3. #423

  Подразбиране

  Аз също съм започнала със Сребърна нощ

 4. #424

  Подразбиране Лято

  Цитат Първоначално написано от dvebrezi Виж мнение
  Аз започнах с ЛЯТО на Вилер,
  Мисля,че е много подходящ за първи гоблен.

  Дали става въпрос за същият гоблен, който започнах преди 3 - 4 дни...На мен ми е първи, макар че съм на 40 и се чудя защо не попрочетох повече преди да си избера гоблен...Сега всички проби - грешки ще са ми на този иначе прекрасен пейзаж.....

 5. #425

 6. #426

  Подразбиране

  За свой срам, трябва да призная, че за първи път съм шила на 8г. върху Вилеровата "Ковачница" на майка ми.
  Тя направо инфаркт щеше да получи, милата, като видя какво съм направила с конците й.
  След това, когато се успокои, ме изведе на пазар и ми купи първият ми малък гоблен - едно кокиче.

 7. #427

  Подразбиране

  Първият ми гоблен беше Горски замък на ТПК Заря преди 25 години. Ших го, когато бях бременна с големия син и не можех да излизам много от къщи. Сетих се за гоблени сега и в момента шия Коне на водопой. След това са трите икони.

 8. #428

  Подразбиране

  Това се случи миналия век, преди 40 години, когато бях само на 10. Отидохме с майка ми на гости на нейна позната и с влизането в къщата имах усещането, че съм в галерия. Първото нещо, което ме грабна беше Хитлеровата зима на Вилер. Стоях с отворена уста в продължение на минути и не можех да повярвам, че това е направено с конци. Още на втората минута знаех, че това е чудото, което искам да правя. Първият гоблен, който се появи вкъщи бяха Слънчогледите на Вилер и започна борба, по-скоро война между мен и мама кой да шие на единствения гоблен, който имахме. Тя винаги побеждаваше и аз стоях отстрани и наблюдавах как си боцка щастливо а на мен сърцето ми се пръскаше от завист. И няколко месеца по-късно получих подарък- Замък в морето- Оригинален Вилер. Бях много, ама много щастлива. И така до ден днешен гоблените ми доставят наслада и спокойствие, и удовлетворение че ще оставя нещо красиво след себе си.

 9. #429

  Подразбиране

  Първият ми ушит гоблен беше "менчето с маргаритките". Ушит на обикновена ленена панама преди 35 години. От тогава с много малки прекъсвания съм шила непрекъснато. Имам доста "оригинални", които моят татко - БОГ да го прости ми беше донесъл от т.н. Западна Германия. Изсипа ги вкъщи като от килограм. Не можах да си намеря място от радост. Все още имам от тези гоблени. От този донесен ми набор сега шия "Голямата фрегата" и "Тайната вечеря". Имам доста лош навик да шия едновременно поне 2-3 гоблена. Правя го, заради разнообразието, макар че съзнавам, че със сигурност не е много правилно. Но такава съм, едва ли ще се променя. Когато вечер след тежък ден отворя гоблена, сякаш се прераждам - отивам в райската градина на мечтите. Шия си, мечтая си, и толкова ми е хубаво и щастливо.

 10. #430

  Подразбиране

  Първият ми ушит гоблен е Зима - мостчето Много грешки но се получи034131624-big.jpg

 11. #431

  Smile  Преди 25 години....ама като е нямало кой да ми каже,че не се скача в дълбокото преди да се научиш да плуваш

 12. #432

  Подразбиране

  Моят първи гоблен беше "Коне в реката". Още не съм го ушила. Доста труден ми се вижда, нищо че е 1:4.

 13. #433

  Подразбиране

  Здравейте, моят първи гоблен беше като ученичка.
  Схемата беше от списание на баба ми и конците бяха сбирщина от изостанали мулинета, зелено, червено, синьо, т.н., без номера.
  Картинката беше един елен в гората. Първия гоблен трябва да е с картинка, която нямаш търпение да видиш цяла и да не е много голям, за да не се отчаяш.

 14. #434

  Подразбиране

  Реклама:
  Привет момичета,
  Първия ми ушит гоблен беше Фарче на Дименшънс ❤ Много се гордея с него, въпреки, че нямам спомени да съм следвала 1,2,3 нишки и други подробности и въпреки това стана изключително красив.

Страница 29 от 29 ПърваПърва ... 19272829

Правила за писане

 • Не може да отваряте теми
 • Не може да публикувате отговори
 • Не може да прикачате файлове
 • Не може да променяте мненията си
 •