Показване на 1 до 11 от 11
 1. #1

  Smile въпрос за перде на окото/ катаракта

  здравейте!
  Искам да Ви попитам дали знаете някакви капки за очи, които да премахнат "зачатък" на катаракта? Със светли очи съм и имам малко бяло образование все още в бялата част на окото/ не в лещата/ . Не ми пречи на зрението, но ми се иска да го премахна преди да е станало перде...
  Май месец имахме служебно направен медицински преглед, но нищо не ми казаха. Нямам др проблеми със зрението, не нося очила.
  Майка ми също имаше пердета, но и ги махната към 40г възраст.
  Предварително благодаря за отзовалите се

  http://www.facebook.com/media/set/?s...9555361&type=3 Албум с изработени от мен неща ♥


  Трия дирекно ЛС без посочен @ и изображение на исканото...

 2. #2

  Подразбиране

  ками,една моя колежка ползва капки за очи от алое вера(има цяла серия лекарствени продукти) и остана много доволна,не го отстрани напълно,но има голямо подобрение.в бургас има специален магазин и мога да попитам от къде можеш да си ги закупиш

 3. #3

  Подразбиране

  kameia, моля те, прати и на мен името на капките за перде на очите.Майка ми има такова,от 30 години е.Стигнало е зеницата,но много се страхува от операция,пък и вече е на 70 години. Дори и да не намалее,поне няма да и навреди.

 4. #4

  Подразбиране

  Ками,във Варна има много добър лекар в клиника "Св.Петка".Казва се доктор Митов.Моят съвет е ако имаш възможност да отидеш на преглед и да те посъветват какво е най-добре за теб

 5. #5

  Подразбиране

  Здравейте!Аз преди две седмици бях във Варна точно в тази клиника,"Св.Петка ".Направиха ми операция и съм много доволна.А отношението на всички,от посрещането на регистратурата до изпращането е като сериалите които гледаме по ТВ и завиждаме.Супер са.

 6. #6

  Thumbs up перде

  Иаз искам да споделя,какво помогна на баща ми да се пребори с пердето.
  Бях ползвала продукти на ФЛП с алое и четох че има капки с алое които стопяват перде.Взех ги на баща ми и той ги ползва 1 опаковка около 3 месеца.На следващия преглед при очния лекар пердето го нямаше.Самата аз ги използвах дълго време и това помогна да се възстанови зрението ми след проблем с двойно виждане и операция .Желая ви здраве!

 7. #7

  Подразбиране

  Извинявам се на Камелия , че ще се включа не по темата,но ми е неудобно да отварям нова.
  Проблема ми е пак свързан с очите.
  Излиза ми трети ечемик вече.Първия го цепиха през април.За втория който излезе преди месец ходих на физиотерапия, капах капки,мехлеми и нищо не помага.Захарта ми е в норма.Сложих и очила, защото казаха, че може да е от некоригирано зрение.Започнах да пия и бирена мая преди повече от две седмици за подсилване на имунитета уж(понеже съдържа - по описанието на опаковката - един куп витамини)Нищо не помага.Сега ми излиза втори на другото око.Процедурата по цепенето е отвратителна.Ако някой знае лек ще съм благодарна, ако го сподели.Докторите не могат да ми помогнатОшашкала съм се тотално.

 8. #8

  Подразбиране очни проблеми

  Обикновено лекарите не могат да помогнат,когато заболяването е свързано с намаляне имунитета на организма или е необходимо пречистване на кръвта.Можеш да прибегнеш към фитотерапевти .Все пак това е процес,който изисква време организма да се прочисти и обнови.Необходимо е прочистване,както и нахранване на клетките.
  Прочистването може зда стане например с пиенена алое,но има много др. варианти.250Г ЛИСТА се смилат и накисват в 500г мед и 500г червено вино,на водна баня докато се разтвори медът.Оставя се нахладно 10 дни Прецежда се и се пие по 1с.л. на гладно 30 мин не се яде.
  Ако не ти се прави тази смес има и готов гел от алое вера
  виж тук www.flp.bg продукти с алое.У нас ги използваме всички и сме доволни.Има много доволни клиенти.
  Може да гледаш предаване за здраве по ORT1 това е първи канал на руска тв предаването е всеки ден от 11ч и се казва Малахов с д-р Малахов всеки ден е различнатема Дава информация за приложението на билки и храни при различни заболявания много интересно.
  Редактирано от dvebrezi : 17.10.2009 в 18:45.

 9. #9

  Подразбиране

  dvebrezi благодаря,за съвета.Ще видя какво ще предприема по повод засилване на имунитета, след като изрежа придатъка другата седмица

 10. #10

  Подразбиране

  Ками , това ,което се е образувало на окото ти не е катаракта , а т.нар. външно перде. Няма такива капки ,които да спират неговота развитие , но ако започне да те дразни или да се зачервява тогава могат да се слага. А капки , които да премахват вътрешното перде- катарактата ,няма. Има такива , които могат да забавят развитието и , но и това и божа работа.

 11. #11

  Подразбиране

  Реклама:

Правила за писане

 • Не може да отваряте теми
 • Не може да публикувате отговори
 • Не може да прикачате файлове
 • Не може да променяте мненията си
 •