Цитат Първоначално написано от Araxna Виж мнение
Далеч съм от мисълта да защитавам Герика, но това на мен ми мирише на целенасочена кампания за оплюване на фирмата.
1. Всяка фирма вносител има правото да слага каквито си печати иска, никой не може да и го забрани.
2. Ако не сте купили комплекта, какъв точно ви е проблема че не разбрах.
3. Аз ЛИЧНО не съм видяла подменена комплектовка, и съм на принципа "ръка да пипне око да види", всичко останало са недоказани клевети.
4. И още наистина за българина е характерно да говори преди да е запознат с фактите, и цялата тази велика полемика ми е много подозрителна всъщност. Явно на някои му е много неприятна собственичката на фирмата и целенасочено я очерня.
И ако вие сте в чужбина, какво отношение имате към българския вносител, при положение, че за половината точки по света е по-лесно да си купиш от Дименшънс директно.
Лично аз се отказах от Герика, поради ограничения асортимент и високите цени, но други забележки нямам. Единственото, което смятам за грях на Герика, и за което може да я дърпат е че си покрадва от схемите и си комплектова собствени от свое име, но на тях НЕ пише Дименшънс, нали схващате разликата? Виж ако е започнала да го прави напоследък, най-вероятно ще си понесе последствията.
ГЕРИКА ФИРМА ЛИ Е??

НИЕ НЯМА КАК ДА СЕ РАЗБЕРЕМ СЪС ВАС АРАХНА.. АКО ГЕРИКА БЕШЕ КАТО МИЛЕНА ИЛИ Solaria ТОГАВА КОЛКОТО СИ ИСКАШЕ ТОЛКОВА ПЕЧАТИ МОЖЕШЕ ДА СИ СЛОЖИ (И ТО КЪДЕТО СИ ИСКА!).. НЯМАМ ОТНОШЕНИЕ КЪМ НИКАКЪВ СИ ВНОСИТЕЛ НО СЪМ И САМО ЧОВЕК!НЕ БЪЛГАРИН НЕ НЕЗНАМ СИ КАКВО..
А ПЪК И АЗ ТОВА НЕ ГО РАЗБИРАМ.. САМО КАЗАХ ЧЕ МОГА ДА ПОМОГНА А ПЪК ВИЕ ТАКА НАПАДНАХТЕ СЯКАШ АЗ ГИ ПРОДАВАМ ТЕЗИ "fake"gobelins!!

ДА ВИДИМ КАКВО ЩЕ КАЖАТ ОТ ФИРМАТА..