Момичета помагайте в къщи домочадието иска да им приготвя ориз по китайски , който знае рецепта да помага
Момичета помагайте в къщи домочадието иска да им приготвя ориз по китайски , който знае рецепта да помага
Благодаря Ви че Ви има момичета. Откакто открих сайта влизам всеки ден и се радвам на Вашите творения.Шия гоблени от 15 години, но нямам много време.Това ме правя щастлива.
Не съм пробвала, но много хвалят кафевия ориз за подобен род ястия. Аз, когато приготвям ориз по китайски - /рецептата е почти същата, както посочетата от alys/ не запържвам ориза и продуктите , защото имам проблем със стомаха, а съвсем леко ги задушавам.Задължително продуктите са нарязани на тънки ленти .така стават хрупкави. Почти сварен ориза го свалям от котлона и покривам с хавлиена кърпа за да набъбне и да се отделя всяко зрънце. Така избягвам двойната работа - един път да го сварявам, втори път да го прибавям ,/ не че не става вкусно, просто все нямам време/ а приготвям всичко накуп.Пробвала съм и двата варианта - на посочения от alys и по-бързия - на моя милост. И двата стават еднакво вкусни /без да се хваля/
По принцип по-бързия вариант става по-сух, т.е. аз избягвам многото мазнина и не съм го притвяла в тиган уок, а най-обикновен тиган.За съжаление, не съм си купила още такъв. Ефекта е същия както и при запържен, само не е толкова тежък.Успех
Алис мнооооого благодаря, още довечера ще приготвя ястието, изпращам ви момичета много
Благодаря Ви че Ви има момичета. Откакто открих сайта влизам всеки ден и се радвам на Вашите творения.Шия гоблени от 15 години, но нямам много време.Това ме правя щастлива.
Meri,ето една рецепта от книга Китайска кухня.Надявам се да ти хареса.
Мерси много Катерина, ще я пробвам в скоро време
Благодаря Ви че Ви има момичета. Откакто открих сайта влизам всеки ден и се радвам на Вашите творения.Шия гоблени от 15 години, но нямам много време.Това ме правя щастлива.
Bookmarks