Пътувания,екскурзии,места за туризъм

• Началник на темата Началник на темата qni
  • Начална дата Начална дата
predi 10 dena se vqrnax ot Sqrbiia,Bosna i Xercigovina,Xqrvatcka i 4erna gora ne6to neveroiiatno sa tezi malki dqrjavi krasota 4istota ostava6 bez dymi:confused:

И аз имам голямо желание да посетя Хърватска, това ми е едната мечтана дестинация, ама кога.......:idea:
А защо не ни покажеш малко снимки(сигурна съм че си направила много) за да попътуваме и ние, макар и виртуално:greeneye:

:hello: искам да ви разкажа за нещо, което ме впечатли. Баща ми е от северна България. Едно малко селце в Търговишка област. В него живеят българи и турци. Подчертавам това, защото много ми харесва как хората са сплотени. Когато бях малка съм си играла много в компанията на българчета и турчета и да си призная уж се опитаха да ме научат на турси език/ в игра най-забавно се учи език/ :D но всичко съм забравила. Там всички си помагат независимо от вярата си. В близост до джамията имаше една започната, но недовършена сграда. Миналата седмица си ходихме и бях много приятно изненадана.....сградата бе довършена, но това не бе всичко. В момента тя е превърната в ...............

За жалост нямах време да го посетя и разгледам, но ще ви разкажа това което научих от бабите в махлата :idea: има телевизори на различни канали в смисъл има телевизор с българска програма, има и с турска програма. За младото поколение също е помислено ...... има компютър с интернет и в тоя ред на мисли искам да поздравя всички от там с. Славяново. Там могат да отидат всички и да си бъбрят сладко / най-вече бабите да обсъдят сериала /:D Незнам как ви се струва, но всичко това за мен е прекрасно. На фона на сивото ежедневие, на това, че всички са намусени, ядосани и забравят даже едно Добро утро да кажат този клуб ми се струва като райско кътче

Saraevo-na 4ar6iiata kato se razxojda6 moje6 da vidi6 ne6to ynikalno tri jeni vqrviat edna do dryga ednata e oble4ena s kqsa pola po evropeiski,drygata s zabratka i 6alvari a tretata cialata pokrita i feredje samo o4ite i se vijdat

Благодаря ти за снимките от Дубровник, накара ме да се размечтая :idea: :greeneye:
а били споделила, сами ли си организирахте екскурзията и пътувахте просто така , или програмата ви бе организирана от туристическа агенция

Назад