Z Zlatka 24 Декември 2013 #102 С голяма красота изпращаш старата година, много ми харесва и да ти е честит
kamellia Гобленар 27 Декември 2013 #104 zdrave каза: Не мога да си открия темата ето и новият ми гоблен шит почти две години , но пък все пак завършен dom2.ru dom2.tv dom2.ru dom2.tv Кликнете, за да разширите... :loveglasses: страхотен е :!:
zdrave каза: Не мога да си открия темата ето и новият ми гоблен шит почти две години , но пък все пак завършен dom2.ru dom2.tv dom2.ru dom2.tv Кликнете, за да разширите... :loveglasses: страхотен е :!:
B bizcocho 30 Декември 2013 #107 Разгледах цялата тема. Със сърце се радвах на всеки един гоблен. Прекрасни са!!! Да си здрава да им се наслаждаваш!!!
Разгледах цялата тема. Със сърце се радвах на всеки един гоблен. Прекрасни са!!! Да си здрава да им се наслаждаваш!!!
zdrave 5 Януари 2014 #109 най-после и Света София си заема мястото в готовите творби Последно редактирано: 5 Януари 2016
lili49 6 Януари 2016 #117 Честита нова година.Поредната красота в твоя дом.Браво Здравче.Прекрасен гоблен.