Среща на Гоблените.com в Бургас

• Началник на темата Началник на темата Renika
  • Начална дата Начална дата
Благодаря на Поморийки за гостоприемството .Макар и малко ни беше много весело и зареждащо И малко снимки
Първо една обща снимка и присъстващите Ksenitka,SlaV, galle 74,napetia,pepina,keissi и аз

с картичките подарък от napetia.Благодаря ти Петя за приятната изненада

Красотите на galle74

Срещата беше много приятна! Благодарим на поморийки! :kissyou:
Със сигурност ще я повторим! :kissyou:

Да наистина срещата беше много хубава:kissyou: Радваме се , че бургазлийки ни оказаха тази чест и намериха начин да дойдат в Поморие!
Благодаря ви момичета за посещението :kissyou:, беше изключително приятно, особено на мен ! В труден момент ме накарахте да се чувствам добре !!!!!!!!!!!!!!!:kissyou:
На sLaV / благодаря за подаръчето което скоро ще използвам и ще покажа за какво . А napetia беше направила много красиви и оригинални картички за всеки .Благодаря ви за изненадите!!!!!!!!!!!!!

Благодаря на момичетата от Поморие за доброто посрещане.Беше ми приятно да се запозная с вас и се надявам да се видим скоро .Благодарност и на Славето за подаръчето.

Последно редактирано:
Срещата беше много хубава и мина много бързо и неусетно. Дано скоро се повтори:kissyou:

Ако момичетата са съгласни може още другия месец да повторим...:idea:

Страхотна среща, страхотни хора, страхотни снимки
Надявам се скоро да повторим.:kissyou:

П.С. И аз имам 2-3 снимчици, но още не съм ги прехвърлила от фотоапарата

Последно редактирано:
:confused: Защо никой не се обажда в тази тема? Ще има ли, или няма да има среща.

Назад