Среща на Гоблените.com в Бургас

• Началник на темата Началник на темата Renika
  • Начална дата Начална дата
Момичета, имайки предвид очакваното застудяване предлагам срещата да е направо в "Къщата" - 14 часа, 11 февруари.
Ако още някой (освен обичайните запозряни :D ) се престраши ето и карта

Ул Рилска (мисля, че е номер 8)
http://maps.superbghotels.com/бургас/

Последно редактирано:
Момичета, днес срещата ще е без мен :(
Непредвидени гости ни изненадаха и ще трябва следобеда да им обърнем внимание. Пийте едно вино и вместо мен, ще се видим на срещата за 8 март.
Приятно изкарване! :kissyou:

Снимки няма.
А сега за 8-мо мартенското парти.
Партито ще е на 10 март от 14 часа - заведение "Къщата"Ще има размяна на подаръци, които може да са всякакви - на кой каквото му е на сърце - може да е бродерия, нещо свързано с хобито ни, нещо за дома - на стойност до 10-12 лв.Размяната е на случаен принцип както и до сега.

Всички са поканени от Бургас и около града.Като гледам колко много са регистрираните във форума съграждани, а по срещи сме в камерен състав чак ми се :cry:И за новорегистрираните - не е страшно, ще очакваме с нетърпение да се запознаем с вас и на живо.
Записване на желаещите тук
1.кики
2.walentiina
3.Светла Петрова
4.sLaV
5.ksenitka
6.murr
7.galle74
8.Мари

Последно редактирано:
Записвам се за осмомартенското парти!

Честита Баба Марта на всички, бъдете здрави, весели, засмени! :kissyou:

Хайдеееееееее, не остана време за желаещи
И да ви съобщя, че датата за откриване на изложбата се променя - става 13 март от 18.00 часа

Честит празник на всички! Да сте живи, здрави и да творите много красоти!:flowerlove:
Да преместя тук съобщението, че остана много назад

А сега за 8-мо мартенското парти.
Партито ще е на 10 март от 14 часа - заведение "Къщата"Ще има размяна на подаръци, които може да са всякакви - на кой каквото му е на сърце - може да е бродерия, нещо свързано с хобито ни, нещо за дома - на стойност до 10-12 лв.Размяната е на случаен принцип както и до сега.

Всички са поканени от Бургас и около града.Като гледам колко много са регистрираните във форума съграждани, а по срещи сме в камерен състав чак ми се :cry:И за новорегистрираните - не е страшно, ще очакваме с нетърпение да се запознаем с вас и на живо.
Записване на желаещите тук
1.кики
2.walentiina
3.Светла Петрова
4.sLaV
5.ksenitka
6.murr
7.galle74
8.Мари
9.vili val4eva

Последно редактирано:
:flower:Честит празник и от мен! Желая ви да сте много обичани 365 дни в годината! Весел празник!
:greeneye:И е крайно време да се запиша и аз за празненството в събота! До тогава!!!

Назад