tian_64 12 Юни 2012 #423 Светла Петрова каза: Днешната среща в снимки.Разходка по света Напредък в Наед Кликнете, за да разширите... Много ми хареса детското гобленче с името. Моля Ви изпратете ми схема на tian_64@abv.bg Благодаря!
Светла Петрова каза: Днешната среща в снимки.Разходка по света Напредък в Наед Кликнете, за да разширите... Много ми хареса детското гобленче с името. Моля Ви изпратете ми схема на tian_64@abv.bg Благодаря!
Светла Петрова Гобленар Модератор 2 Юли 2012 #424 Среща - 07 юли - 14 часа до Часовника.За закъснелите " ФОРС" Момичета, ще сменяме ли часа или остава същия?Казвайте до като има време за реакция
Среща - 07 юли - 14 часа до Часовника.За закъснелите " ФОРС" Момичета, ще сменяме ли часа или остава същия?Казвайте до като има време за реакция
rostso Модератор 3 Юли 2012 #425 Има горомна вероятност да ви се натреса на срещата. :greeneye: Часът и мястото ми пасват идеално. :idea:
Има горомна вероятност да ви се натреса на срещата. :greeneye: Часът и мястото ми пасват идеално. :idea:
nina55 Гобленар 4 Юли 2012 #426 Здравейте последно къде ще бъде срещата на 7.07 за да знам, защото имам голямо желание да дойда и аз . Благодаря предварително !
Здравейте последно къде ще бъде срещата на 7.07 за да знам, защото имам голямо желание да дойда и аз . Благодаря предварително !
walentiina Гобленар 4 Юли 2012 #427 Срещата е в 14 часа на Часовника.Ако има закъснели,ще ги чакаме в ресторант"Форс".
Светла Петрова Гобленар Модератор 7 Юли 2012 #430 pepito_m каза: Момичета,приемате ли две нови попълнения към групата? Кликнете, за да разширите... Приемаме и не само две.Всички са добре дошли.
pepito_m каза: Момичета,приемате ли две нови попълнения към групата? Кликнете, за да разширите... Приемаме и не само две.Всички са добре дошли.
Светла Петрова Гобленар Модератор 7 Юли 2012 #431 Ето ни и нас на днешната среща - с две гостенки от София и още две нови попълнения.
Светла Петрова Гобленар Модератор 27 Юли 2012 #434 Среща - 11 август- 14 часа до Часовника.За закъснелите " ФОРС"
Ирка88 Гобленар 27 Юли 2012 #435 Блазя им на софиянките, дето са Ви хванали в крачка! Мернах и картата на света - с нетърпение чакам да я видя на живо в Бургас октомври!:kissyou:
Блазя им на софиянките, дето са Ви хванали в крачка! Мернах и картата на света - с нетърпение чакам да я видя на живо в Бургас октомври!:kissyou:
vili val4eva Гобленар 7 Август 2012 #436 Все пак има изгледи да се видим днес.... Стискайте палци :idea: Последно редактирано: 11 Август 2012
Светла Петрова Гобленар Модератор 11 Август 2012 #437 Днешната среща - емоционална, с много красоти и ползотворна