Пролетна игра

• Началник на темата Началник на темата Ирка88
  • Начална дата Начална дата
Хайде и аз да се включа :idea: След дълго мислене и избиране на моделче съм готова за игра :kissyou:

Благодаря ви , момичета , че ме приехте !:kissyou:
Ще си направя моделчето с най-голямо удоволствие и с още по-голямо ще го подаря !:gipsy:

Ле-ле каква хубава игра сте си заформили. А като гледам гоблените, който подготвяте са разкошни. Ще ви следя с голям интерес! :kissyou:

Лили - прелестен избор! :clap:

Бисквитката гласи нещо вкусно, изобщо .... всички проекти са чудесни! :kissyou:
А не показвам - защото ще са два или три етюда - сглобени на предмет /но не на стирофом-кутия/. Досега съм ушила това - но ще има още.

Поздравления момичета :clap::clap:, както сте я подкарали, май подаръците ще са готови доста преди крайния срок :confused:

Moмичета страхотни модели шиете:clap:, следя ви с интерес! И аз много исках да се включа, но не съм сигурна дали около 25 май изобщо ще съм в София, а и дали ще събера гаранти. Участвала съм в няколко игри, но другарчетата ми по-често са се падали извън София.

Нели, как няма да те гарантираме(не че има нужда, ти си от групата), ние си те познаваме :) А и да не си в София, ще те представлявам, ако трябва и на жребия и на размяната :kissyou: Само да ти се участва :kissyou:

Нели, как няма да те гарантираме(не че има нужда, ти си от групата), ние си те познаваме :) А и да не си в София, ще те представлявам, ако трябва и на жребия и на размяната :kissyou: Само да ти се участва :kissyou:

Ами ако и другите нямат нищо против, включете ме, пък за размяната ще се уточним допълнително. Първоначално мислех да шия първото, обаче като гледам вие какво правите, се притесних, да не би да е малко ..... рових доста и не съм много сигурна, но се спрях на втория. Само трябва да намеря хубава ленена панама.

nikoll, второто е умопомрачително! :clap:

Страхотен избор!

Никол, поздравления за избора! Аз няма да се разсърдя и на първия, много е нежен! Каквото решиш ти....:kissyou:

Нели, не се тормози, и без това целта е да се забавляваме. На мен UB са ми слабост и много, много ми хареса и второто, но е голямо, а и сега да търсиш лен.... няма смисъл. Първото е прекрасен избор. Нежен и красив И е доста над минимума в условието :kissyou:

Аз пък мисля че второто е по-красиво...незнам въпрос на вкус ....:kissyou:

Нели, вярно е, че втория е по-красив, но я погледни размера му - много е голям.Разглеждала съм го не един път за различни игри ,но ...като видя размера и се отказвам.Бродирай първото,много е сладко

Нели,първото ми беше първия избор...много ми харесва,но схемата която ми дадоха е с лошо качество и затова се отказах. Не е малко и е много нежно...ший и не се притеснявай :idea:

Назад