Готова съм .Остава да измисля оформлението.![]()
Този мотив съм го виждала като часовник ....
Следвайте видеото по-долу, за да видите как да инсталирате нашия сайт като уеб приложение на началния си екран.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Готова съм .Остава да измисля оформлението.![]()
Този мотив съм го виждала като часовник ....
Писах на всички неприсъствали, за да си знаят на кого ще подаряват и изпращат. Има още един вариант - давам мои данни за получаване с Еконт - Ирена Костова, 0896723171, Еконт, София - офис БИЗНЕС ПАРК. Който прецени, да изпраща директно на софийското другарче, който иска - може и до мен, Всеки ден ходя до там, не е проблем да взема пратките, и да ги занеса неразопаковани на срещата с размяната. И нека да обясня - пращайте ПОЩЕНСКИ ЕКОНТ - така подаръка идва до офиса за 2,50 лв /ако е до един килограм/ и няма загубване или забавяне. Ако пращате нещо рамкирано, погрижете се за добра опаковка, че и куриерите могат да чупят....
Поради многото почивни дни покрай 24 май, решихме да направим размяната на 19.05. /неделя/, на среща в София.
Ако някой има проблем да е готов за тази дата, моля, пишете ми на личниЩе се погрижим всички участници, които живеят извън София, да си получат подаръците около тази дата.
Успех на всички с подготовката! :flowerlove::flowerlove::flowerlove: