Заявки за месец- АПРИЛ 2013г.

• Началник на темата Началник на темата manka
  • Начална дата Начална дата
Статус
Not open for further replies.
332azxg.jpg

Имам схемата на тези сладури,но ми липсва ключа.Помогнете да намеря!:kissyou:

desertrosean ,благодаря!

Последно редактирано:
схема

Здравейте!Търся схема и ключ на този гоблен.Извинявам се,че ползвам чужда снимка.milo_mil@mail.bg

Моля за ключа на "Грациозна ера" и Разходка в парка" на ДИМ в ДМЦ. Не мога да ги обърна от Дим в ДМЦ.

Здравейте! Моля за ключ на гоблена Жеравна. Предварително благодаря на отзовалите се!

Да помоля и аз - търся отново за колежка гобленарка , тази схема на Вилер - без значиние във какъв формат е , даже не зная дали някога съм я имал . Та - благодаря на всички отзовали се

mirobg@mail.ru

Здравейте! Моля за ключ на гоблена Жеравна. Предварително благодаря на отзовалите се!

Ще ви представлява ли трудност да ми изпратите схемата на гоблена ЖЕРАВНА, много ми се иска да го ушия.Видях го в нета ,прекрасен е.:D

Здравейте!Търся схема и ключ на този гоблен.Извинявам се,че ползвам чужда снимка.milo_mil@mail.bg

Може да намерите този гоблен,дизайн на Гобленсет на - Вьiшивка крестиком Социальной сети 'В контакте" група "Зайкина Нитка -да - Иголка",има много гоблени,които са в PM.УСПЕХ!

Търся този гоблен ако някой го има мола да ми прати или да си го изтегля . vlaeva_dida@abv.bg Благодаря предварително

или този

Последно редактирано от модератор:
стария град

Здравейте момичета!
Харесах си това в каталог на безплатни, но за съжаление нямаше схема.
Ако някой я има да ми прати...:rezando:
и за кой град точно става дума, за да знам какво ще шия!
намерен, БЛАГОДАРЯ на did_tag!

Последно редактирано:
Здравейте момичета!
Харесах си това в каталог на безплатни, но за съжаление нямаше схема.
Ако някой я има да ми прати...:rezando:
и за кой град точно става дума, за да знам какво ще шия!

Пловдив, Стария град..................

Изпратих

Последно редактирано:
Статус
Not open for further replies.
Назад