Въртележка 5

Специално за Сънито тази чашка от мен да и краси дома! :kissyou:
Отдавна е готова, но не успях да я снимам, че имах проблем с фотото.
И да кажа, че вече и другият робин е при мен и него ще си го шия на морето, защото утре заминавам, но преди това пращам и Светлето да очаква пратка най-късно във вторник!

Петя , много ти благодаря надскочила си и твоя участък ...думи нямам явно си шила с турбо иглата !!!Много ми харесва и много благодаря !!!

Благодаря , Гале :kissyou:
шапките надминаха очакванията ми - избродирани са много красиви :idea:

Светле, пристигна !
Ама най-голямата изненада, е че аз реално не знам какво да бродирам - цифрите са избродирани, а текста/ името/ който трябваше да е най-отгоре не го виждам никъде като схема :confused:
Цеци я дай малко яснота по въпроса :D

Приключих с робина на Галя. На плажа много приятно се шие и уших две мотивчета. Ето ги и тях!
Божееееееее какво му става на този радикал, нещо не успявам да намаля размера. Съжалявам!

80cd0a892f7a.jpg

Цеци благодаря ти миличка, надявам се че не съм те затруднила:kissyou: моето робинче ще мирише на море...

Аз пък да кажа, че при мен е вече робина на Аби. Благодаря ти за невероятната брошка-шнола. И да благодаря и на Галето за книгоразделителя. Много сте сръчни момичета и искрено се радвам на подаръците.

Какво правите бе дами - уж ви се почиваше и се завъртяхме на по три седмици - сега за дни сте готови и изпращате...я отивайте на море :D

Аз докрая на седмицата ще изпращам зор не си давам така че спокойно.Има нещо друго ако съм готова защо да не изпратя на следващия и той да си направи мотива....Светле имаме доста време накрая с това бързане ще насъбереш няколко на куп:D а ние ще чакаме :D да намалее купчинката с пакетите

Светле имаме доста време накрая с това бързане ще насъбереш няколко на куп:D а ние ще чакаме :D да намалее купчинката с пакетите
Аз ще си спавам графика, а вие правете както искате....да не изпълнявате петилетката за две години.Я по-спокойно!Работя по план и не мога да си го нарушавам :D

Специално за Светльона:kissyou::kissyou:
става много красива ето и общ план
Галя събота пращам:idea:

Назад