VI НАЦИОНАЛНА СРЕЩА - СТАРА ЗАГОРА

• Началник на темата Началник на темата ata
  • Начална дата Начална дата
Ех, сладурковци, как ви завиждам! За съжаление, аз няма да мога да присъствам, не съм в наличност по това време... Пожелавам ви много, ама мноооооооого приятни емоции! Много обичам Стара Загора и имам много приятели там и безкрайно съжалявам, че няма да съм с вас... Весел празник ви пожелавам! Ще ви следя, обаче какви ги вършите, да си знаете :)

:party::party::party:

Много ще ни липсваш esstef4e :kissyou: ще пием по едно и за теб мила

Е защо сред вълци? Ние сме поне вълчици!
На моя явно му хареса щом иска да повтори доброволно...:D

:hello: :flower:Здравейте и от мен мили момичета! Бихте ли записали и мен със съпруга ми - двойна стая + вечеря

много се радвам на всички гости, нали на тяхната подкрепа разчитаме все пак, а щом искат да повторят, значи и тях емоцията ги е завладяла...
Между другото, 5 октомври е Международен ден на учителя, а знам, че има много учителки сред гобленарките, тъкмо повод да съчетаят празниците...:clap:

Aко има такива, които изчакват последния срок за да се запишат, молбата ни към тях е да не чакат 20-ти! Моля ви, направете го сега, по този начин много ще ни улесните, за което ви БЛАГОДАРИМ!

И моля, не забравяйте, че трябва да ми изпратите име и фамилия :kissyou:

Записвам се с един гост-пълна програма.Имам един въпрос-може ли да пристигнем на 4 октомври с преспиване в същия хотел.

Здравейте,:kissyou:
Бихте ли записали и мен - среща и вечеря , но без хотел!:kissyou: Много Ви благодаря!!! :angel:

Назад