VI НАЦИОНАЛНА СРЕЩА - СТАРА ЗАГОРА

• Началник на темата Началник на темата ata
  • Начална дата Начална дата
Записвам се и аз и даже с две гостенки- за всичко,което има!!!

И аз се записвам плюс 1 гост с всички екстри-нощувка,кафе и вечеря,ако може в двойна стая :kissyou:

!

--------------------------------------------------------------------------------

Запишете ни и нас-пълна програма: хотел+кафе+вечеря -двойна стая

Triana`
Trianka`

Последно редактирано:
и аз бих искала да дойда но не знам дали приемате нови членове за първи път ще бъда на такава сбирка ако може пишете ми за да потвърдя и моето присъствие благодаря предварително

Болярка, щом си регистрирана в този форум имаш пълното право да бъдеш равностоен участник на тази среща. Не ти е необходимо друго разрешение. :kissyou:

и аз бих искала да дойда но не знам дали приемате нови членове за първи път ще бъда на такава сбирка ако може пишете ми за да потвърдя и моето присъствие благодаря предварително

НИА ти е отговорила, но и аз да кажа :) записвай се!:kissyou:

Едно уточнение за членовете на форума от Стара Загора и близките градове:

Всички, които искат да присъстват на срещата, трябва да се запишат тук във темата, с уточнението, дали ще останат на вечеря или ще присъстват само на официалната част.

На срещата ще бъдат допущани само тези, чиито имена фигурират в списъка.
Молим да бъдем разбрани правилно, това се налага както и заради самата организация, така и от съображения за сигурност.

Записвам се и аз с удоволствие. Хотел и вечеря. Нямам търпение вече да идва октомври

Назад