VI НАЦИОНАЛНА СРЕЩА - СТАРА ЗАГОРА

• Началник на темата Началник на темата ata
  • Начална дата Начална дата
Светле вие миналата година си направехте предложението , сега е наш реда и не мисля да ходим чак в Силистра-нищо лично, но ние сме си наплюли друго много хувабо градче ама не казвам , ще го разберете на срещата:D

1.Не променихме списъка по азбучен или друг ред, оставихме го така, както го виждате на първа страница - по реда на записване. За по лесно отмятане в списъка , може да запомните под кой номер сте.
2. При регистриране в хотела, може да заявите закуска за сутринта в неделя. Закуската е на цена 5лв.

Последно редактирано:
Конкурса „Любим сезон“, приключи във форума, но ще имаме удоволствието да видим и оценим участвалите в конкурса гоблени на живо.
За целта, всеки от членовете на форума ще намери в торбичката си:idea: бюлетина, с която може да гласува. Това е една примерна бюлетина/ :) фалшива/ просто трябва да отметнете този гоблен, който най-много ви е харесал.
Класираните от вас гоблени, на първите три места , ще получат наградите на домакините.

Призовавам в качеството си на съмодератор на този раздел, организаторите на срещата да не се поддават на коментари из социалните мрежи, извън форума ни. Това е събитие на ТОЗИ форум и всички важни коментари, уточнения е редно да се правят тук.
Разбира се, нашите съфорумци имат право да се групират и коментират както им е удобно, но къде ще му излезе края, ако се опитвате да обясните на всички недоразбрали из групите ...
Всички коментари относно решенията на организаторите е редно да се сведат до минимум, защото всеки сценарий е авторски , на домакина.
Мили организаторки, искам ви в добро психично здраве в събота.Не може да се угоди на 200 човека.Каквото и да сте решили, сигурна съм , че е най-подробно обмислено.
Сега е времето, групите да преосмислят ресурсите си и да преценят може ли да справят с едно евентуално домакинство.
До събота!:kissyou:

Призовавам в качеството си на съмодератор на този раздел, организаторите на срещата да не се поддават на коментари из социалните мрежи, извън форума ни. Това е събитие на ТОЗИ форум и всички важни коментари, уточнения е редно да се правят тук.
Разбира се, нашите съфорумци имат право да се групират и коментират както им е удобно, но къде ще му излезе края, ако се опитвате да обясните на всички недоразбрали из групите ...
Всички коментари относно решенията на организаторите е редно да се сведат до минимум, защото всеки сценарий е авторски , на домакина.
Мили организаторки, искам ви в добро психично здраве в събота.Не може да се угоди на 200 човека.Каквото и да сте решили, сигурна съм , че е най-подробно обмислено.
Сега е времето, групите да преосмислят ресурсите си и да преценят може ли да справят с едно евентуално домакинство.
До събота!:kissyou:

:clap::clap::kissyou:

Мисля,че е удачно тези,които участват в безбройните гобленарски групи във фейса да публикуват тази карта с допълнението, че тези срещи са вече традиция, че те са само на този форум, че са срещи на приятелствата създадени в този форум, а не само място за купон на случайно попаднали там, и които дори не са разбрали къде ще бъде срещата.:idea:

Мисля,че е удачно тези,които участват в безбройните гобленарски групи във фейса да публикуват тази карта с допълнението, че тези срещи са вече традиция, че те са само на този форум, че са срещи на приятелствата създадени в този форум, а не само място за купон на случайно попаднали там, и които дори не са разбрали къде ще бъде срещата.:idea:

БРАВО НИЯ,
Подкрепям те.:clap::clap::clap::thumbup:

Назад