VI НАЦИОНАЛНА СРЕЩА - СТАРА ЗАГОРА

• Началник на темата Началник на темата ata
  • Начална дата Начална дата
Лелееееееееееее, тая среща май ще е най-щурата от всички! Иренка, и аз съм без гоблен, ще измислим какви ще ги вършим на срещата. :D

Аааааааа, да си ги нямаме такива. Как така без гоблен на гобленарска среща ? :confused: нали той ще ви е пропуска. :D

Ми който го мързи да шие ще дойде с празни ръце! А и нали не е задължително да носим гоблени, или греша?

Гери, ще ти дам взаем .:idea:Тъкмо се чудя кой да взема:loveglasses:За приятелите-има и нашенски .:greeneye:

поздрави

Мили приятелки,
Весело прекарване! Пригответе и много снимков материал и за тези, които със сърцата си са с вас,но не могат да ходят.
Обичам ви!
Masha

Мили приятелки,
Весело прекарване! Пригответе и много снимков материал и за тези, които със сърцата си са с вас,но не могат да ходят.
Обичам ви!
Masha

Спокойно ...
апарата е готов и чака само да започне купона
снимки ще има мноооооооого :greeneye:

Мили приятелки,
Обичам ви!
Masha

Жалко скъпа Masha, колко много се надявах да се запознаем на срещата, ти си страхотна, пращала си ми толкова много схеми, винаги си откликвала!:kissyou::kissyou::kissyou:

Момичта и момчета, с най-хубави чувства ви пожелавам весело изкарване.Да се върнете с нови идеи ,много снимки и прекрасно настроение.:kissyou::kissyou::kissyou:

:party:
Момичта и момчета, с най-хубави чувства ви пожелавам весело изкарване.Да се върнете с нови идеи ,много снимки и прекрасно настроение.:kissyou::kissyou:

И аз се присъединявам към твоите пожелания! Цяла година я мислим, подготвяме....чак не ми се вярва, че е УТРЕ!!!::kissyou: какво ти утре, започнахме я........:party:

Последно редактирано:
Назад