тези,които ще ги получат пък и претенции за украсата ли имат?гледах и въздишах,че и аз като Пепито няма да се справя с такава пипкава работа.нали и аз съм от 'сръчните".
Киче, само възхищение от твоите красоти!:clap::clap: И аз не бих опитала такова нещо.Да те е страх да ги пипнеш,камо ли да ги ползваш.:clap::loveglasses:
:kissyou: Момичета, благодаря ви, че надничате в моята страничка.
ANIMONI, Пепи, Вили, наистина е малко пипкаво при направата на самата кутия от картон, но след това е песен-работа. Малко фантазия за украсата и кутията е готова.
Оооо, да, имаше и по желание на ''клиента'' , но те бяха най- семпли при украсата, нали знаете ''разни хора, разни идеали''.
А ето и последните осмомартенски кутии, следват за рожденните дни
Киче, прекрасни е слаба дума за невероятните неща които правиш! Момичета аз съм късметлийката с осмомартенския подарък от keissi. Мога да споделя само, че всичко е изпипано две степени над съвършенството и водих война с мама - накрая тя ми отмъкна прекрасния тефтер :loveglasses: - все пак е учителка и пише повече от мен. Но кутията ще я занеса в неделя на пловдивската среща да и се порадват и другите момичета :idea: