някои от моите неща

• Началник на темата Началник на темата keissi
  • Начална дата Начална дата
Благодаря ви момичета!!!!! :kissyou:
А ето и последното ми творение

Прекрасно е!:clap: Има ли сложено стъкло при рамкирането, че от снимката не можах да разбера, и как изобщо се рамкира това нещо, за да не се повредят цветята?
Ти вече си ненадмината с лентите!! Кутиите ти са истинско произведение на изкуството. Гледам ги и не мога да им са нагледам, и ще си остана само с гледането, защото никога не бих могла да измайсторя такава прелест.:D Винаги с удоволствие разглеждам страничката ти, всичко тук е стилно и прекрасно:clap: Поздравления

:kissyou: Благодаря Ви момичета!!!!!
Helen, не, няма стъкло, а и рамката е само временна, когато я рамкирам може би ще сложа двойна рамка и така ще се предпазят цветята.

Майстор си на лентите - прекрасни творения:clap:
А кутийките са просто уникални:kissyou:. Надявам се някой път да ги видя на живо:loveglasses: - виждам, че сме съгражданки:greeneye:

Кутиите наистина са уникални!Видях ги на живо.Уверявам ви -перфектни са!:clap::clap::clap:

Сега надничам аз в твоята тема, и .... съм силно очарована! Кутиите са УНИКАЛНИ! Цветята също - страхотен букет си направила! Бродерията с ленти ми е непозната, но резултатите при теб са невероятни! :clap::clap::clap: Много моля за Националната среща да донесеш и да покажеш? Ще е удоволствие за всички!

:clap: Благодаря момичета!!! А ето и нещо ново, съжалявам, че снимката е лоша, но и лентите не позволяват по хубава.

:clap::clap::clap:
Друго не знам какво да кажа.. Всичко е страхотно, ще трябва да се науча и аз с тея ленти... :)

Keissi, поздравления! До скоро само по руските форуми се наслаждавах на картините, сътворени от колежките, но твоите са наистина прекрасни! Продължавай все така да ни радваш!

:kissyou: Благодаря ви момичета, че надничате в моята страничка!!!
Аз май в скоро време няма да покажа готов гоблен, но поне да се похваля с първата си брошка от ленти. Извинявам се за снимките, но лентите са капризни и блещукат на светлината.

Винаги когато надничам тук намирам нещо превъзходно - стана ненадмината на ленти според мен :gipsy: Брошката е уникална :kissyou:

Аз просто нямам думи за тези красоти с лентите:clap::clap:, влюбена съм в твоите кутии :D!

Назад