ВЪРТЕЛЕЖКА 6

Диде, днес следобед ти изпратих пакетчето с робина на Иренка.

За мен ли говориш или................ Мисля, че чашата на Ирка си я уших.
Аз получавам от Галя и пращам на теб, или нещо обърках ...........

И кога сега е срока - на 03 или 13 за изпращане, аз нищо не съм шила

Ира, много благодаря :kissyou:
Бързо я пребори тази чашка, дано така ти спори цяла година!

За мен ли говориш или................ Мисля, че чашата на Ирка си я уших.
Аз получавам от Галя и пращам на теб, или нещо обърках ...........

И кога сега е срока - на 03 или 13 за изпращане, аз нищо не съм шила

Не знам какво направих............Оф, Диде, хиляди извинения......Изпратила съм го на Светла, но и датата съм объркала.......
Моля да бъда извинена!!!! От възрастта е.......

Изпращането е на 13.01.2014 г.Дида трябваше да изпрати на мен, пак нещо се е отвяла, а не на Диана

Светланкееееееееееее, целувам те!!!!!!
На теб съм изпратила, но обърках датите...........Хиляди извинения!!!!!!

То и аз си мислех, че по-рано се праща..... добре, че си трая, и чакам някой друг да сгафи:idea:

Ирка, май винаги аз сгафвам......Но до есента на Светланка и е минало и не ме бие.......♥♥♥

Е не , това само на Дидка може да и се случи :D

Юрка, сега ще разкажа всичко........
Уших си аз чашката, прегледах си форума и не знам как реших, че трябва да изпратя на 3,01,2014. Взех плика от Дидка, прегледах къде да пиша подател и получател, опаковах си робинчето и го взех на работа, че в обедната почивка да го изпратя. Но идва кумичката ми на работа и аз решавам да не ходя до бг пощи, а тя да ми го пусне. И после забравих, че съм го изпратила на Светла и влязох във форума и писах на Дидка да го чака в Пловдив. Като видях, че Дидка не е верният получател се припотих и звъннах на кумичката да ми продиктува адреса от бележката....................И така разбрах, че съм го изпратила на Светла, но просто съм решила , че съм го изпратила на Дидка.................
Така си е, само на мен може да се случи, но пък Светлана затова и ме обича. Около мен е винаги весело и много заплетено.
Айде, сега чакам след 13,01,2014 нова пратка!!!!!♥♥♥

Назад