ВЪРТЕЛЕЖКА 6

За мен червената чашка горе,първи ред, втора по номер.......Пише еспресо под чашката.
Иренка, страхотен избор си направила!!!

Нямам адреса само на Иренка.След малко ще пусна графика в първия пост и адресите,на които ще изпращате през цялата игра.

За мен долу в ляво - мисля, че пише американо, но ...не съм сигурна
Светлето ме е изпреварила с кафеварката, а кафе машина няма :gipsy:

Радвам се, че Ви допадна модела - харесва ми, на тема ми е, и мисля, че е лесен за изпълнение. Сложих списък под снимката - кой какво ще шие. Имам и процедурен въпрос - моделът е даден на екрю 28 каунт. Аз разполагам с панами, така че има избор от три вариянта -

1. 28 каунт памук екрю.
2. 14 каунт ДМЦ магическа.
3. 18 каунт екрю магическа.

Питам Ви, на кой каунт предпочитате да шиете, за мен няма значение.... :yes: Размера при 1 и 2 ще е еднакъв, с 28 каунт ще има играчка при разграфяването.
Няма половинки по схемата, или ако има са много малко и не съм ги видяла :baby:

Радвам се, че Ви допадна модела - харесва ми, на тема ми е, и мисля, че е лесен за изпълнение. Сложих списък под снимката - кой какво ще шие. Имам и процедурен въпрос - моделът е даден на екрю 28 каунт. Аз разполагам с панами, така че има избор от три вариянта -

1. 28 каунт памук екрю.
2. 14 каунт ДМЦ магическа.
3. 18 каунт екрю магическа.

Питам Ви, на кой каунт предпочитате да шиете, за мен няма значение.... :yes: Размера при 1 и 2 ще е еднакъв, с 28 каунт ще има играчка при разграфяването.
Няма половинки по схемата, или ако има са много малко и не съм ги видяла :baby:

Веднага казвам - за мен няма значение.......... Всичките ми са еднакво удобни, :gipsy:

И понеже бавно се ориентирам - дали мога да заявя сега - на зезата маймуните /че са ми роднини :D/ и на Светла ходещото пиле ? /или чайка, или гларус, каквото е там? на втория ред, в дясно/. При другите не мога да видя какво е останало.... засега

Последно редактирано:
Мале, как сте се развихрили...
Иренка, страхотен робин. :loveglasses: За мен синята чашка - предполагам №5.

Момичета, сега ще завъртя елементите на моя робин за да добавя още един елемент. Ще Ви запазя кой каквото си е избрал, а Иренка ще може да си избере между двата неразпределени. Ще се опитам да го пусна тази вечер :kissyou:

Аз пък нещо не успявам да се оправя със схемите. Като ги изпринтя в страни се намаляват и губя няколко колони от гоблена. Опитах всячески ама не става. Момичета аз не мога да пренабирам, но някой би ли искал да опита да го пренабере за да му пратя схемата?

Аз с пренабор не се наемам - но ако ми изпратиш схемата по и-мейла, ти я принтя, увеличавам на А3 и т.н..... :angel:

Да вметна - че си запълних картинката, а утре ще се ориентирам при другите - но когато е едно свободно - значи е за мен, че съм последна.

Утре или вдругиден съм готова с конци и панама, и пращам, когато кажете.

Извинете,че се намесвам в темата ви като СПАМ, ама или аз се бъркам или някой се раздвоява. :D

Коя е тази ИРКА88? Нали уж кати31 щеше да се включва?! :confused:

лелеее Иренка, че много малък избор на панами предлагаш :D

за мен няма значение каквото сложиш на това ще шия, относно избора ти от моя робин ще те улесня - свободен ми е венеца и веднага те записвам в списака:kissyou:

Иренка, каквато кажат дамите на такава ще ти шия. Не избирай от моят робин, всеки ще шие каквото иска.Аз вече шия по него, така че ще ви е лесно да си избирате.
И пак моля - не шийте контури никакви. Аз ще го оформя накрая, че имам една идея за усмивките на котките.......

Извинете,че се намесвам в темата ви като СПАМ, ама или аз се бъркам или някой се раздвоява. :D

Ния, едно и също лице е :D
Тя най после си поправи ника просто:) Защо все и казваха "Кате" - пък много Катета станахме на едно място :kissyou:

Ния, АЗ СЪМ! Но от три години се каня да си сменя ника, и днес flame беше светкавично бърз и ме прекръсти!:-|

За първи път се включвам в такава въртележка, и само питам опитните робинки, дано не ги изнервя много!:greeneye:

Питам за панамите, че се чудя - ама те на всичко шиели..... Ох, пак мислене, значи!

Ния, АЗ СЪМ! Но от три години се каня да си сменя ника, и днес flame беше светкавично бърз и ме прекръсти!:-|

За първи път се включвам в такава въртележка, и само питам опитните робинки, дано не ги изнервя много!:greeneye:

Питам за панамите, че се чудя - ама те на всичко шиели..... Ох, пак мислене, значи!

Абе свметнах се аз, ама къде ти е третата осмица? :D
Оооооох, Иренка, аз се досетих, но тези дето ще те търсят като кати31 какво да ги правим.
Най добре да открием тема за съобщения за смяната на профила ви,че поглеж те взели за някой агент. :D

Аз пък нещо не успявам да се оправя със схемите. Като ги изпринтя в страни се намаляват и губя няколко колони от гоблена. Опитах всячески ама не става. Момичета аз не мога да пренабирам, но някой би ли искал да опита да го пренабере за да му пратя схемата?

Аз с това чудо не се наемам - много е сложно за мен....................

Назад