Следвайте видеото по-долу, за да видите как да инсталирате нашия сайт като уеб приложение на началния си екран.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Радвам се, че Ви допадна модела - харесва ми, на тема ми е, и мисля, че е лесен за изпълнение. Сложих списък под снимката - кой какво ще шие. Имам и процедурен въпрос - моделът е даден на екрю 28 каунт. Аз разполагам с панами, така че има избор от три вариянта -
1. 28 каунт памук екрю.
2. 14 каунт ДМЦ магическа.
3. 18 каунт екрю магическа.
Питам Ви, на кой каунт предпочитате да шиете, за мен няма значение.... :yes: Размера при 1 и 2 ще е еднакъв, с 28 каунт ще има играчка при разграфяването.
Няма половинки по схемата, или ако има са много малко и не съм ги видяла :baby:
Извинете,че се намесвам в темата ви като СПАМ, ама или аз се бъркам или някой се раздвоява.
Коя е тази ИРКА88? Нали уж кати31 щеше да се включва?!![]()
Извинете,че се намесвам в темата ви като СПАМ, ама или аз се бъркам или някой се раздвоява.
Коя е тази ИРКА88? Нали уж кати31 щеше да се включва?!![]()
Ния, АЗ СЪМ! Но от три години се каня да си сменя ника, и днес flame беше светкавично бърз и ме прекръсти!:-|
За първи път се включвам в такава въртележка, и само питам опитните робинки, дано не ги изнервя много!:greeneye:
Питам за панамите, че се чудя - ама те на всичко шиели..... Ох, пак мислене, значи!
Аз пък нещо не успявам да се оправя със схемите. Като ги изпринтя в страни се намаляват и губя няколко колони от гоблена. Опитах всячески ама не става. Момичета аз не мога да пренабирам, но някой би ли искал да опита да го пренабере за да му пратя схемата?