ВЪРТЕЛЕЖКА 6

Светле, благодаря за снимката на робина на Насето!!!!
И искам да се извиня, че не съм си написала ника до котето- два пъти го писах,не одобрявах и оставих на Насето да прецени....

Благодаря ви момичета! :kissyou:
Цеци, благодаря, че показа и моето водно конче от робина на Светла и саксийката на Дид.

Мишел, ще тръгне към теб или в понеделник или вторник - ще пиша допълнително .

Много сте бързи и сръчни Вие..... :kissyou: Чашките с кафе стават суперски! Чакам какво ще дойде сега и при мен! Май котките - по две се шият, нали? Че този робин ми е най-неясен. Ама като дойде, аз ще си питам пак.

Момичета, много се извинявам, Диде най-вече на теб, но ще се забавя с изпращането. Така съм се схванала, че съм на легло. Ще се постарая да пусна робина най-скоро, но не и днес................. :(

Момичета, много се извинявам, Диде най-вече на теб, но ще се забавя с изпращането. Така съм се схванала, че съм на легло. Ще се постарая да пусна робина най-скоро, но не и днес................. :(

Мила, оздравявай, не се давай на един грип!!!!! Въртележката е удоволствие и забавление, трябва да се прави с чисто сърце, а не по принуда. Ще чакам колкото е необходимо♥♥♥

Станах и стигнах, то беше въпрос на време да задейства пластира и да се помръдна, ама знаели се................. :gipsy:
Пакета замина за Силистра, Диде сигурно в четвъртък ще е при теб.

Мишел, за тебе. И да знаеш в пъти е по-красиво и цветно, просто аз не ставам за фотограф..........

Диди, благодаря ти за труда :kissyou:
Дано не съм те затруднила, чайника ми е страхотен! Бързо възстановяване!

Диде, имам известие в пощенската кутия.....Утре сутринта съм в пощата. ♥
Радвам се, че си по-добре ♥♥♥

Назад