етапи на zhak

• Началник на темата Началник на темата zhak
  • Начална дата Начална дата
Насладих се на гобленчето на Лили,сега въздишам по твоя!Резултата е невероятен именно заради трудностите при изпълнението.А ти шиеш толкова бързо...!!!

за тези които надничат в темата и се питат какво ли ще е следващото ми начинание е време да открехна завесата: D
в интерес на истината колебаех се между два гоблена на любимата ми фирма Лука-475 и 1001, които този път си купих от един украински магазин-съзнателно няма да посочвам име да не си помислите ,че правя реклама - ще кажа само ,че съм много доволна от предлаганата цена ,времето на доставката-гоблените отдавна са вече при мен
и най вече на РАКРАК с чието съдействие осъществихме тази поръчка ,радвам се ,че се познаваме лично и сме съгражданки с общо хоби
по същото време направих и още една поръчка този път във фирмата Коутс за гоблен с който мисля да участвам в организираният от тях конкурс -гоблена не бе наличен и казаха ,че ще го доставят в м. септември , по тази причина докато чакам започнах вчера един от вече пристигналите - 475, защото 1001 е новогодишен и реших ,че е рано за него
но този път се оказа ,че съм избързала, днес моята скъпа приятелка Росито ме зарадва с новината ,че гоблена от Коутс е пристигнал - направо не е за вярване ,но моите поздравления :clap:,
ако можех да предположа ,че ще са този път така експедитивни нямаше да почна този гоблен ,ще по боцкам малко докато ми направи Илиана пренабор на конкурсният -нищо че е оригинал, аз шия от компа затова ми трябва да е пренабран
и после ще се наложи да оставя започнатият ,за да ушия конкурсният и тогава ще се върна ще го довърша ,живот и здраве дано да успея да края на годината да си ушия направените покупки: idea:
ето го началото на 475-един натюрморт ,по който въздишам отдавна и се радвам че ще мога да го ушия макар и на етапи:D

Да са ти честити новите гобленчета и да си ги шиеш с удоволствие!/ усещам радостта от новите придобивки/Много топли цветове има в този натюрморт,ще стане прекрасен!

Отново много красив гоблен започваш, сигурна съм, че и скоро ще го видим готов с твоята скорост на пиене :D и с тези свежи цветове ... :clap:

От няколко дни си задавах въпроса какво ще шиеш сега,а се оказа,че е трябвало да се питам колко гоблена наведнъж ще шиеш.Много гоблени си избрала ,и все хубави,и все трудни-пак ще радваш очите ни!

От няколко дни си задавах въпроса какво ще шиеш сега,а се оказа,че е трябвало да се питам колко гоблена наведнъж ще шиеш. Много гоблени си избрала ,и все хубави,и все трудни-пак ще радваш очите ни!
скъпа приятелко , този път се поувлякох, събраха ми се толкова хубави и то все оригинални комплекта ,че се чудя кой по-напред да ушия и как ми се иска поне малко да имам бързината на китайките за да смогна :D

:wine::cookies: почерпете се за мое здраве-днес ставам с една година по-мъдра :D
и точно днес получих гоблена с който ще участвам в конкурса на Коутс ,така че натюрморта ще бъде "замразен" - дано това съвпадение да е на късмет ,защото не е проблем да го ушия , а дали ще успея да направя хубав гръб ,досега не съм шила двилицево време е да опитам , пък каквото стане :kissyou:

Нека дните ти бъдат изпълнени с радост,
вечерите с топлина, а годините с младост!:party::rainbow::wine:

Честит рожден ден да си жива и здрава и многоооо свободно време за любимото хоби :kissyou:

мислех да оставя натюрморта ,но за сега продължавам с него -ще го ползвам като тренировка за конкурсният
но за съжаление , както и да се старая все още не мога да направя свястен гръб :confused:
за една седмица сме до тук мисля ,че се получава добре

Много красиво се получава :clap: Само да попитам с колко игли и ръце шиеш??? :D като машина си :gipsy:

Много красиво се получава :clap: Само да попитам с колко игли и ръце шиеш??? :D като машина си :gipsy:
миличка , аз шия наистина с много игли ,защото всеки цвят ми е вдянат в отделна игла , на имам само две ръце , а сега дори 1,5 че си изгорих лявата ръка и е превързана но това не ме спира да шия, :D
цялата работа не са нито иглите нито ръцете , а времето ,което отделяме за шиене , аз за сега имам предостатъчно:kissyou:

Еййй къде се криела тайната, а аз да не знам :clap: шегувам се, да зависи кой колко време разполага ;) аз така и не съм пробвала с много игли имам чувството, че ще се объркам нещо :gipsy: хайде скоро етапче да видим ;) сигурна съм, че има какво да ни покажеш

ето и етапче , от другият с който мисля да участвам в конкурса на Коутс , но както и да се старая не става гърба както ми се иска , така че може и да не го изпратя ,но със сигурност ще го ушия -за сега става много добре-поне на мен ми харесва ,блузката е почти готова :D
трябва да стане това

Назад