Следвайте видеото по-долу, за да видите как да инсталирате нашия сайт като уеб приложение на началния си екран.
Note: This feature may not be available in some browsers.
На мен ми харесва как се получава това грозденце! А по принцип и аз съм много критична.Относно Лука-С, моят съвет е да си го ушиеш както е дадено. Но все пак ти си знаеш най-добре и ако това да го шиеш с кръстче в една нишка би ти чоплило нервите, тогава си го промени. И в двата случая нямам търпение да видя как ще се получи!
![]()
муркуните са украински онлайн сайт и мисля че приемат поръчки зя целият свят за България пристигат от 7 до 14 дни ето линк http://rukodelki.com.ua/аз преди време ших едни птиченца на ситна панама крастче с единичен конец получава се много изящно, но си е изнервящо
а кои са муркуните , извинявям се за невежеството, аз поръчах Лукас от Канада до Щатите и ще чакам през юли до ми го донесат в България
преди да се реша да шия на черна панама и аз имах доста колебания и страхове ,че няма да виждам , но се оказа че не е така доста приятно се шие и е ефектноИзтървала съм да похваля натюрморта върху черната панама. Никога не съм се пробвала на черен фон да шия, страхувам се, че ще ми "изгаря очите" докато го шия. Иначе ми харесва. И розите одобрявам, ха-ха, те вървят наистина, много бързо. Ти въобще спиш ли, не те знам, най-бързата си тук от всички. Просто не ти насмогва човек да хвали, все нова и нова продукция виждам в темичката ти. Браво на теб!