За любителите на Michael Powell - конкурс- етапи и готови

Ти пък Дидкее,ако го ушиеш туй нещо,не награда ами Оскар ти давам:kissyou:Представям си я как се е подпряла на някоя моя крива къщичка,и се пече на слънцето(не че няма тен де),направо идилия,айде даваййй ти си на ход..

Божее,ама и аз кой луд ме караше да ги шия тия кривинделчета,ама да знаете много се забавлявам.
Такааааааааааа, Манчице, дойде момента за раздаване на Оскарите. Аз съм готова да се подпираме, ти си на ход....

Почвам сериозно да мисля за Оскара,ти си моя герой:kissyou: Включила съм турбо иглата,предполагам че до края на юни,ще има къде да се подпреш,ама май и чадърче трябва да сложа до някоя къщичка,кво ще кажеш,да не прегори пък много тая Убавица:confused:

:clap::clap:Работете ръчички с ръкавички!:idea:Радвам се ,Марианче.Дано напредваш, очаквам кривунделчетата За красавицата на Дида-нали ще е до морето,какъв чадър.Не се озорвай чак толкова.;)Ако имаш етап-поздравления!Успех до края!:loveglasses:

Ех, красиво!Успех, момичета!:clap::clap::clap:Ще ме запалите и аз да ушия нещо кривичко,особено тези Гърции ,с това синьо...!;)

Още един участник хвана предпоследния влак

а дали ще има и за последния, който потегля утре в 24 часа????

Най-искрено се извинявам на участника "Валета", за това че не съм видяла писмото изпратено на 30.06 в 23.28.Срокът е спазен

Да питам само---Може ли по още един да почнем,ми то като гледам има още три месеца,:idea:

Да питам само---Може ли по още един да почнем,ми то като гледам има още три месеца,:idea:
Щом си мераклийка - почвай, но извън конкурса.И първо си довърши започнатия, че отдавна май нищо не си показвала.Кой знае къде си подпряла "кривунделките"

Последно редактирано:
Щом си мераклийка - почвай, но извън конкурса.И първо си довърши започнатия, че отдавна май нищо не си показвала.Кой знае къде си подпряла "кривунделките"

Ама аз искам за конкурса,да се стимулирам да завърша първия,и до септември да съм готова и с втория.що пък да не направите един компромис:kissyou:,ейй лоши хора

Много ми допада този конкурс и с нетърпение чакам да видя готови всички тези красоти :) Успех на участниците!!!:blueflow:

Марианче, ще ти трябват ли ръкавички без пръсти за стимул.:idea: Давай! :thumbup:

Разглеждам всички снимки и с голямо нетърпение очаквам да видя всички тези пауелчета,събрани на едно място! Ще бъде уникално изживяване,експлозия от цветове!

Назад