ВЪРТЕЛЕЖКА 7/2

Светла, много благодаря!:kissyou: Тоя робин не е за отслабващи девойки ....:amam:

Айде най-после да покажа и аз какво сътворих по моето "тлъсто" коте. Бая ме узори, но добре се получи.
Радост за теб мила и дано да ти хареса. :kissyou:

Вили мила това е за теб

надявам се да ти се хареса :kissyou:
Тези коктейли са просто приказка...май и аз ще си ги ушия :D

Диде как да не ми хареса , станало е невероятно , благодаря ти мила :kissyou:

Юра, делвите са готови, вече има къде да прибереш реколтата от грозде :D :kissyou:

Вили, благодаря ти много - прекрасно се оформя :kissyou:
С моите момичета всичко е изчистено - изпратено на Роди , получено от Диди - предвид че отивам на почивка се наложи малко да нарушим редовния график.

Привет, Аби,
забавлявах се с каната в лилЯкови нощи
Надявам се да съм се справила

Кейси, изпращам утре :)

Чашката на Светлето е готова и е в пощата за София, но за съжаление не мога да сложа снимка, все още не съм се преборила с техниката. :D

ОООООООООООООО Роди прекрасен....много ти благодаря

Аз съм пакетирала от петък, сега минавам през пощата да го занеса. Силистра да чака утре чайче.....:blueflow:

Изпратен навреме, този път, Кейси :)
Приятно бродиране.

Сега набавям продукти за да забъркам тесто за мъфини

Жу за съжаление не можах да изпратя навреме и пратката ще тръгне утре а ти чакай в сряда :idea:

К'во да правя Вили, имам ли избор... :D Не се притеснявай, че ще се забави, аз като знам какво идва (да ме извини Юра) направо отново страх ме хваща... пак ще има едно борене с панамата... ама тоя път е слънчогледи, няма да им се дам. :D
А Роди, тестото за мъфините не е сложно, важно е как ще се опекат. :gipsy:

Последно редактирано:
Да се отчета - чашките на Светла ги взех рано от пощата.... , тази вечер ги започвам!:blueflow:

Назад