Следвайте видеото по-долу, за да видите как да инсталирате нашия сайт като уеб приложение на началния си екран.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Аз не съм готова за старт - дадох си номерата на конците в магазина - да ми подготвят но ще са готови чак в понеделник, след събиране на няколко схеми на модела най-накрая реших коя ще използвам , чакам едно парче панама / цвят горчица / - да видя кое последно ще остане. За моя мотив ако остане време да шия ще е между 01,05 и 06,05 .
Голямо бижу е! :kissyou::blueflow:Има по 3-4 около ушичките .... по 3-4 около опашките ....
Все пак ще помисля и за 28 каунт
Няма какво да го мислиш, имам иделна панама за теб и тъй като съм ЛИЧНО засегната от четвъртинките, ще ти я пратя.
Само да кажеш колко/колко квадрата ще трябват, че имам малко. :idea:
Момичета, аз ще си сменям модела.Като си разграфих панамата, той става с дължина по-голяма от височината миДо ден - два мисля, че ще намеря нещо друго.Съжалявам за неудобството
![]()
Размера му наистина е като за Любо Ганев, но ...след ден и половина "ровене" из схеми,форуми, архиви, конци и...каквото се сетите още ето и новият ми избор.Отново сте на ходАми ще го подариш на Любо Ганев ♥♥♥