Прашам го на пощата ти.Пак не е достъпен
Следвайте видеото по-долу, за да видите как да инсталирате нашия сайт като уеб приложение на началния си екран.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Прашам го на пощата ти.Пак не е достъпен
И аз ще я ползвам от екрана :idea:Първоначално написано от keissi
Привет момичета! Най-после имам време и аз да попитам нещо. Притеснява ме моята схема, като я разпечатах е много ситна. Моля ако някоя от вас я е разпечатала, да си каже мнението, за да сменям модела докато е време. А и ми се вижда, че някои моделчета от нея имат много за шиене, не ми се иска да ви натоварвам. Чакам мнения.
Аман с тая Тоскана....три пъти я принтирам и все има дублиране на знак. Току що пак правих промени - дано е за последно.
Право да ви кажа ако е само със знаци - черно бяла схема почти не си личат отделните мотиви. Като е комбинирано знак със цвят и от компа се вижда прекрасно. Така че най-вероятно ще пусна черно-бяла схема и диск със ПМ схемата.
Ще Ви е трудно - и панамата е ситна, и мотивите големи така че кой когато му писне да го оставя - ще си го довършвам.
Дай го, Юра, трудното насам :amam:
И ако искаш не пращай диск - ние нали си го изтеглихме ....
Роди на 07,05 трудното ще полети към теб- първа си . Колкото до схемата - понеже излизат дублажи в символите все още коригирам и ще я пусна отново пак към 07,05 .