ВЪРТЕЛЕЖКА 7/2

Аз по обяд изпратих морския робин, утре трябва да е в Силистра!:kissyou:
Тоскана е чудесна, котетата също /май те ми идват сега при мен..../, а розовите обувчици на jelana 79 са уникално нежни! Аз също започнах коктейлите на Вили - за МЕН СИ, ама ще показвам, като стигна половината:-|

И аз очаквам с нетърпение да дойдат коктейлите на Вили. Жу ,ти кога успя момиче и такива сладурашки бебешки пантофки да издокараш ? :clap:

Амиии... Аби, то с мерак ги правих тези пантофки, защото съм леля на това бебе и трябваше да се представя подобаващо. Аз ги подарих в събота и сестра ми - майката на бебата, много ги хареса. Сега мисля да направя и за моите дечица по едно такова, а аз имам момче и момиче... :D така че, докато чакам някой пореден етап от играта, ще имам с какво да се занимавам.

Здравейте... да се похваля първа - получих си пратката преди малко и вече я разглеждам... Малко ми е странна, но пък изглежда много красива. Струва ми се трудна работата по гобленчето, но това е само докато го почна, след това ще му хвана "чалъма" :D Довечера го почвам. :hehe:

Здравейте... да се похваля първа - получих си пратката преди малко и вече я разглеждам... Малко ми е странна, но пък изглежда много красива. Струва ми се трудна работата по гобленчето, но това е само докато го почна, след това ще му хвана "чалъма" :D Довечера го почвам. :hehe:

Много е лесно, етюдите са малки, гледай долу нишките, някъде са с три нишки. Сложила съм корда за мънистата, ако те затрудняват - не ги ший, аз ще ги правя. Зеленото парче филц е за мънистата - да не ги гониш по масата, че нямам същите да слагам. Успех!:kissyou:

И да вметна, че имам известие от пощата, ако не завали - ще отида след малко, ако завали, утре рано ще взема котаците. :greeneye:

Светле,всичко е наред...получих робинчето. Този път стоеше и ме чакаше без инциденти...явно добре съм ги разтърсила миналия път.:D

Aз още нямам "повиквателна " от пощата 100% тея в нашия клон нещо са се омазали......

Чакам с нетърпение....наострих и аз иглата,а на Юра ще го пращам на 29.05. Светле...нали е на море :idea:

Мдааа събрах слънчевите лъчи по морето и оставих дъжда ги вали :D
Малко съм се позачервила и си загубих гласа по гларусите , но нямам търпение да дойде следващия модел!

Една молба относно моя робин - зачертавайте върху схемата това което сте ушили . Така ако остане за доушиване ще ми е по-лесно да се ориентирам.Благодаря предварително :loveglasses:

Една молба относно моя робин - зачертавайте върху схемата това което сте ушили . Така ако остане за доушиване ще ми е по-лесно да се ориентирам.Благодаря предварително :loveglasses:

хм, аз действах по файла

Последно редактирано:
Здравейте мили дами, оказва се че някой от вас още не са си получили пратките, а аз вече съм готова с моето мотивче от новото робинче. Въобще не съм бързала да шия и да се представям първа, но пусти му мерак да видя какво ще се получи... и ето вече е готово. :D Пък и нали знаете, че ме чакат и две гобленчета с детски пантофки на Vervaco, и за тях трябва време...

Обръщам се към Ирка, мила можеш само да съжаляваш, че не си шиеш сама гобленчето - то е страхотно и се шие много лесно, нищо че е с толкова много мъниста. Аз се притеснявах в началото, но сега даже не ми стигна моето мотивче, че се увлякох малко и по заврантулките отстрани... дано не се сърдиш. :idea: Надявам се да ти хареса. :kissyou:

Преглед на прикачен файл 174999 Преглед на прикачен файл 174998

Назад