ВЪРТЕЛЕЖКА 7/2

Аби,това е за теб

знаеш,че нямам компютър все още и затова сега го качвам от телефона.
Дано ти хареса :kissyou:

Да напомня и тук, че в понеделник е датата за изпращане, че както сте се задълбочили в другите гоблени :D може и да забравите

И тук красоти.....Боже, защо нямах 10 ръце и 20 игли....../ иглите са повече, защото са дефектни и се чупят/

И аз изпратих преди обяд. Аби очаквай го утре... А аз чакам вече следващото... :D

Аз ще се забавя с ден-два, много се извинявам, остана контура на котето, ако има санкции - понасям ги! Като знам, кой шие след мене, няма да се наруши графика, ама ето - изложих се този път:( За пръв и последен път, обещавам!:-|

Иренка мила не се притеснявай , когато го пратиш само кажи че да знам кога да го очаквам, а моя пакет лети към Габрово :kissyou:

Аз ще се забавя с ден-два, много се извинявам, остана контура на котето, ако има санкции - понасям ги! Като знам, кой шие след мене, няма да се наруши графика, ама ето - изложих се този път:( За пръв и последен път, обещавам!:-|

Не се заричай, щото ако правилно съм проследила при теб идва моя модел :D

оххх здравейте и тук, тази игра ми изглежда много интересна, жалко че не съм бил достатъчно активен по времето когато е стартирана, но в следващата въртележка живот и здраве ще се включа и аз :) приятни забавления на всички :kissyou:

Изпратено днес. :goodnews:
Кейси, приятно шиене

Ирка и да остане недовршено - не е проблем!!
ПРиятни занимания на всички!!!!!!!!:kissyou:

Юра,вчера го изпратих,но нямам комп вкъщи и сега пиша от работата.Момичета ще извинявате,но гръмна и лаптопа и компа и съм като сляпа....ще мога да пиша само от работата и да показвам от телефона.
Не се знае докога ще продължи това,но май ще е дълго време,че никой не иска да ми купи трети комп :mad:

Здравейте, аз да си кажа, че си получих пратката... Новото гобленче е вече при мен, и сега ме чакат морски красоти...

И аз получих от Бургас, Юра правилно е изчислила....:kissyou: До два дена го започвам, гроздето да не закъснее.

Светле,получих и аз кексчетата...бяха стриктни бг пощи :D ще хапна сладко мъфинче за десерт тази вечер :idea:

Назад