ВЪРТЕЛЕЖКА 7/2

Юра, получено успешно. Светле, утре започвам, че днес си нося домашно от работа :idea:
Приятна вечер на всички :kissyou:

При мен още нищо не е дошло....а два дни ще съм на семинар....Диди дали да не ми пращаш товарителницата за проследяване - ще е по-лесно .

Аз да кажа със закъснение МЯУУУУ, Родиш, готово е, и е изпратено днес към Силистра.:kissyou:

Извинявам се за закъснението, и на Вили, че й взех от нейното време, но наистина имах уважителни, и неуважителни причини....:gipsy: Повече няма да се повтаря, ще черпя в Асеновград, :wine:

Жу,на схемата на мъфините ти има знаци цяло запълнено кръгче което си мислех,че е френски възел,но уви.Дали не е мънисто :confused:Не знам какво е,а гледам,че и Светлето и Аби не са шили нищо там.

Диди, мисля, че са мъниста, като се врътнат при мен кексовете, ще сложа мъниста за довършване. Поне така говорихме с Жу. :kissyou:

Жу,на схемата на мъфините ти има знаци цяло запълнено кръгче което си мислех,че е френски възел,но уви.Дали не е мънисто :confused:Не знам какво е,а гледам,че и Светлето и Аби не са шили нищо там.

Правилно си мислиш Диди, мъниста са, но понеже не ги намерих за започването на играта и ги оставих така. Както вече каза Ирка - като отиде при нея робина ми, тя ще ми ги сложи и аз ще си ги довърша. Не се притеснявай и си ший само по схемата, а аз ще ги напода после. :D

Ах , че е хубавооооооооо , много му се радвам.
Светле благодаря ти много, станало е чудесно :clap::kissyou:.
Мила какво да ти кажа освен Наздраве :wine: още две седмици .

Ааа Диди, страхотно е станало и много ми харесва. Много ти благодаря. Порадвай му се още малко, защото после ще си е само мое. :D :kissyou:

Айдеее... и замириса на море. :D
Ето мила Киче това е за теб. Надявам се да ти хареса. На морската звезда и направих френските възли, но май не ми се получиха добре, ако не ти харесат, махай ги и направи нови. В живота си не съм правила толкова възелчета. :kissyou:

Айдеее... и замириса на море. :D
Ето мила Киче това е за теб. Надявам се да ти хареса. На морската звезда и направих френските възли, но май не ми се получиха добре, ако не ти харесат, махай ги и направи нови. В живота си не съм правила толкова възелчета. :kissyou:

Ехааааа, започна да се оформя! Благодаря ти!!! :kissyou:

Юра много ти благодаря .....ама много готин става......:kissyou::kissyou:
А тук има нещо специално за Иренка

Ауууу, как хубаво ми се оформя, Аби, много ти благодаря за труда!

Ще ядем пасти!

Назад