pakpak
Модератор
Следвайте видеото по-долу, за да видите как да инсталирате нашия сайт като уеб приложение на началния си екран.
Note: This feature may not be available in some browsers.
На друго място дали го има? Много размазано ми излиза като го принтирамМоже да си го свалиш от тук https://picasaweb.google.com/h.lyy411/13687
На друго място дали го има? Много размазано ми излиза като го принтирам![]()
Пробвай от тук:Здравейте момичета,търся схемата на Амазонката на Риолис,по възможност в ПМ ,цветната я имам,но е страшно нечетлива
Благодаря ви предварително:-Преглед на прикачен файл 175844:blueflow:
e-mail montebello333@yahoo.it
Добро утро на всички гобленарки!
Преди време загубих всичките си дискове /а тогава това бяха модерните устройства, на които се записвасхе всичко/ при преместване. От няколко дни се опитвам да намеря хубава схема на гоблена, който е по картината по-долу. Мисля, че фирмата производител се казваше Maia или Majabel, но може и да се бъркам. Бихте ли ми пратили схемата на pdf и/или xsd?
Предварително ви благодаря и нека неделята се отрази добре на всички![]()

Здравейте момичета,търся схемата на Амазонката на Риолис,по възможност в ПМ ,цветната я имам,но е страшно нечетлива
Благодаря ви предварително:-Преглед на прикачен файл 175844:blueflow:

Момичета,не мога да се сетя къде съм видяла това изящество. Ползвам чужда снимка и моля за извинение.Някоя има ли схемата?Моля,пратете ми я! geia7@abv.bg

Може ли някой поне да каже има ли я тази схема в нета или не.
Здравейте момичета, не мога да си открия схемата на Молитвата за дома,моля ви ,ако някой я има да ми я изпрати :angel:
Благодаря ви предварително:flowerlove:Преглед на прикачен файл 175861