zezata Гобленар 17 Март 2016 #82 Ето и от мен август и ноември от календара на nasysy. Ма много са ти хубави котараците да знаеш, затова ме засърбяха ръцете и набочках два месеца. :gipsy: Пращам в понеделник.
Ето и от мен август и ноември от календара на nasysy. Ма много са ти хубави котараците да знаеш, затова ме засърбяха ръцете и набочках два месеца. :gipsy: Пращам в понеделник.
Юра Гобленар Модератор 22 Март 2016 #89 nasysy каза: И аз днес пуснах. Кликнете, за да разширите... А снимка няма ли да покажеш - любопитна съм да си го видя ....
nasysy каза: И аз днес пуснах. Кликнете, за да разширите... А снимка няма ли да покажеш - любопитна съм да си го видя ....
Юра Гобленар Модератор 22 Март 2016 #90 Аз днес пратих , утре ще е при Галя. Получих - на Кейси модела е при мен. Последно редактирано: 22 Март 2016
Юра Гобленар Модератор 24 Март 2016 #95 nasysy каза: Юра, за теб.Преглед на прикачен файл 180383Преглед на прикачен файл 180384 Кликнете, за да разширите... Многооооо благодаря :kissyou:
nasysy каза: Юра, за теб.Преглед на прикачен файл 180383Преглед на прикачен файл 180384 Кликнете, за да разширите... Многооооо благодаря :kissyou:
Юра Гобленар Модератор 2 Април 2016 #98 И аз съм готова с морския модел. Смятах че няма да успея, но се оказа много приятно и леко за бродиране. За Кичето : Преглед на прикачен файл 180417
И аз съм готова с морския модел. Смятах че няма да успея, но се оказа много приятно и леко за бродиране. За Кичето : Преглед на прикачен файл 180417
zezata Гобленар 7 Април 2016 #99 Гале ето част от ръстомера ушит от мен. Много нежно става. Но нещо не иска да ми се завърти снимката, затова така го пускам.
Гале ето част от ръстомера ушит от мен. Много нежно става. Но нещо не иска да ми се завърти снимката, затова така го пускам.
dedivo 7 Април 2016 #100 И аз съм готова с черна писана!!!! Преглед на прикачен файл 180485 Преглед на прикачен файл 180484