IX НАЦИОНАЛНА СРЕЩА НА GOBLENITE.ORG / Видин

• Началник на темата Началник на темата skorpion
  • Начална дата Начална дата
Записвам се и аз-Галина Иванова две нощувки,две вечери,естествено зала и кафето-пауза.Добавете и Бабините Видини кули,пък да видим...дали ще се успее за всичко.Бих желала и Калафат,но всичко зависи от това,с какъв транспорт ще дойда.Засега го оставям в резервите.Напишете моля,има ли срок за записване на тази среща?Живо ни интересува тези,дето сме от по-далечни краища!

:kissyou: И аз се записвам - с две нощувки и всичко предложено
надявам се да покажа най-накрая завършен гоблен по картина на Майстора

Боже не остава ред да се запиша . Записвам се с всички екстри - 2 нощувки , разходка с корабче , до Калафат - всичкооо . И инфо моля - помощ от приятел - от Пловдив с какво и как ще стигна до Видин :) Нямам никакво търпение вече .

Моля, и аз се записвам за 2 нощувки, вечери, кафе-пауза и зала. За допълнителните екскурзии - се въздържам за сега, на место ще видим дали ще се включа. Нямам търпение да видя всички приятелки !:kiss: До скоро!

И аз се записвам Ирена Стефанова двойна самостоятелна стая +1 гост две нощувки,две вечери, зала, кафе пауза.За останалото ще се разберем допълнително.Нямам търпение да се видим.:flowerlove:

Последно редактирано:
Записвам се и аз.Лили Станкева Христова ник lili49.Две нощувки, вечеря,зала,кафе.За другото ще уточнявам на място.

Записвам се от петък - две нощувки, вечеря, зала, кафе-пауза. За другите атракции ще решавам на място.

Записвам се за две нощувки в единична стая + вечери, кафе пауза, зала...Нина Донкова

Записвам се и аз от петък - две нощувки,вечеря,зала,кафе-пауза. За другите мероприятия ще решавам на място.

Записвам и Краси123 по нейна заръка с две нощувки,кафето и залата,екскурзия също-за компания!

Валентина Георгиева Запис и от мен. Две нощувки,вечеря,зала,кафе-пауза.

Последно редактирано:
Дами, както писах в началото, за да няма разсърдили се попълвам списъка на нощувките според заявките. До Ирка88 приключват единичните стаи на хотела. Тези, които са заявили двойки и тройки съм записала отделно.Моля, ако нямате против следващите, пожелали единични стаи да пишат имат ли против да бъдат настанени в двойни с още някого от съфорумките.От хотела ми казаха, че имат още един етаж, за който утре ще попитам допълнително какви стаи има.Има свободни още 7 двойни, 2 тройни и 5 апартамента по 4 човека

Скорпионче, има някакво недоразумение. Всички от варненската група са с другарче в двойна стая. Предполагам,че и при другите е така. За това не сме уточнявали в каква стая. Уточнява се изрично само, който иска да е сам в единична стая.
И, за да не стане утежняване на темата да започнем да се обясняваме в каква стая искаме и отново всеки записал се да не започне пак да се записва,че ще стане пълна каша, нека това уточнение стане при самото настаняване.Като свършат едните стаи, ще се настаняват в другите.

Назад