Въртележка 10/2 - юбилейна

За Аби "Спагети с морски дарове"
Светльонка, много вкусни са станали морските спагети. Мноооого благодаря :kissyou:
Цитатите не излизат пак....ама защо ли някой да обръща внимание на нашите забележки...после защо малко се посещава форума...подсказвам : примерно заради такива малки, но дразнещи неща...
както и да е Светле много благодаря още веднъж :kissyou::kissyou:

Жълтата мацка на Юра е готова :smokin:

Но си е изпусната чадърчето и сега тича да го хване :D

Я виж ти - разкошна ми е жълтата дама - благодаря ти , Мишел!:kissyou:

п.п. ще си хване тя чадърчето , но ще почака да отиде при Аби....

Момичета има известно разминаване между снимката на гоблена и бродерията - работете си по легендата, нещата ще се получат както трябва - не се притеснявайте за това.
Капките ще си ги направя накрая аз . От мерак и бързане взех че направих локвите с кръстче вместо полукръстче . Не посмях да разпоря че е ламе... а капките са със същия цвят и същия бод - та ще мисля как да ги избоцкам..

Специално за Ставрозинка :kissyou: има едни цветове в схемата които силно ме притесняват знака /./ точка някак си не ми се връзва да е черно ,както си го написала,ако съм объркала готова съм на поправка моментално.:kissyou:

Специално за Ставрозинка :kissyou: има едни цветове в схемата които силно ме притесняват знака /./ точка някак си не ми се връзва да е черно ,както си го написала,ако съм объркала готова съм на поправка моментално.:kissyou:

Аби сега разгледах знак/Ф/ е всъщност 938,а не 738,моля всички на които им се падне този знак да го шият с 938

Последно редактирано:
И аз съм готова с делфините на Светла, 01.05. е неработен ден, да пращам ли утре?

Аби сега разгледах знак/Ф/ е всъщност 938,а не 738,моля всички на които им се падне този знак да го шият с 938

Маги нека дамата при която е твоя комплект да го поправи - след месец аз лично едва ли ще помня че си имала подобен проблем.....

Градинката на Ира е при мен.
Маги, днес пуснах с български пощи :idea:

Пуснах на Ставрозинка робинчето към Светльона и на Мишелката чантенцата са при мен :)

Назад