Въртележка 10/2 - юбилейна

Специално за Юра .Много е приятен и страхотен става.:kissyou:

Аби, благодаря много :kissyou:

п.п. добре че гледаш по-трезво от мен и ме коригира навреме ....:-|

Светле :loveglasses: много, много благодаря!
А за контура - нали се застъпват отделните чантички, ще бъде сложно за шиене, но ако много те мъча - сложи един конец :idea:
ЕЙ, много съм доволна от резултата :kissyou:

И аз да се вместя в срока - тортичката на Маги е готова! Юра да чака във вторник. Оскам само да предупредя, че има грешка в разграфяването - на хоризонтален 4 и 5 ред /около моята торта/. Моля следвашите да се съобразят, да не разместим картинката.

Съжалявам, че ме лиши от удоволствието да шия контур....

Е как на мене някой не ми спести тва "удоволствие" в нашата въртележка. Откинах се тоя Робин от контур. Толкоз контур в целия си живот не съм изшил. Ако някой някога ме беше почнал с контур никога нямаше да се зарибя по гоблените :D Прекрасни сте :kissyou:

Светле, за теб :idea:
Извинявам се за обърнатите снимки :shy2:

Маги, днес изпращам :greeneye:

Светла, от пощата ми донесоха чантите на Мишел преди 2 минути в офиса! Довечера се заемам. :kissyou:

Е как на мене някой не ми спести тва "удоволствие" в нашата въртележка. Откинах се тоя Робин от контур. Толкоз контур в целия си живот не съм изшил. Ако някой някога ме беше почнал с контур никога нямаше да се зарибя по гоблените :D Прекрасни сте :kissyou:

Стига се жалва де - справяш се чудесно :greeneye:

Мишел , сутринта пуснах на Аби модела - очаквай....

И аз да се вместя в срока - тортичката на Маги е готова! Юра да чака във вторник. Оскам само да предупредя, че има грешка в разграфяването - на хоризонтален 4 и 5 ред /около моята торта/. Моля следвашите да се съобразят, да не разместим картинката.

Оо Ирка,чудна ми е тортичката Благодаря

Получих, на Маги модела е при мен - аз не съм около тортичката така че смело ще се закотвя спрямо съседчето....

Назад