Следвайте видеото по-долу, за да видите как да инсталирате нашия сайт като уеб приложение на началния си екран.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Да , разбира се , за това входа за залата е 6 евро, отделен от останалите суми . Ако желаеш ,ще я запишем като твой гост само със зала.Имам приятелка от Варна, която иска да разгледа изложбата. Ще може , нал
Добре ,гост Теменуга Грънчарова.Да , разбира се , за това входа за залата е 6 евро, отделен от останалите суми . Ако желаеш ,ще я запишем като твой гост само със зала.
Преди две седмици разговарях с дамата на рецепцията по телефона и тя каза, че при ползване на паркинга на хотела ще се влиза през служебен вход откъм ул. "Баба Рада" 6. Има бариера, тегли се билет и се представя на рецепцията. 12€ за 24 часа. Не спомена за заплащане към сина зона.За всички, които , ще дойдат на срещата с личните си автомобили! Хотела е в границите на синя зона . Моля проверете условията за паркиране на паркинга на хотела. Приложението за заплащане на синя зона е MPark
ОкДорис,моля,ако не е късно запиши за официалната част Петя Тахрилова и гост плюс залата,разбира се
Отписани.Дорис ,поради лични причини може ли да премахнеш от списъка по долу хората,а ако не е възможно и се дължи плащане няма проблем,ще покрием разходите.
51. dignatova - зала, вечеря
- гост - зала
- гост - зала

Въййй, не знаех, че липсата на жълта книжка ще ме кара да се чувствам така някак, отлъченаПреглед на прикачен файл 2750
Остават броени дни до нашата дългоочаквана среща!
Надявам се, че:
гоблените са подготвени,
куфарите – почти стегнати,
а доброто настроение – задължително!
Не забравяйте жълтите книжки – дойде моментът и за годишния „контролен преглед“ при нашия специалист по „гобленарска лудост“.
Съвсем скоро километрите между нас ще изчезнат и отново ще бъдем заедно – с много смях, емоции, красиви гоблени и незабравими моменти.
Пригответе усмивките – срещата наближава!
До съвсем скоро, приятели!
Нямам търпение отново да сме заедно!![]()
Надявам се , да има възможност за “освидетелсване” , на пропуснали първоначалния прегледВъййй, не знаех, че липсата на жълта книжка ще ме кара да се чувствам така някак, отлъчена![]()