И аз да покажа нещо от мен

• Началник на темата Началник на темата mari_ar
  • Начална дата Начална дата
Нямах намерение да шия друг часовник, но сърце не ми даде това часовниче да отиде на боклука. Моят шеф си прави ремонт на офиса и изхвърли всичко старо, включително и часовничето. Нямаше стъкло, но иначе работи. Аз като клошарче :D си го пребрах и направих ето това.

Да ви покажа и арабското момиче на Ланарте. Комплектовката ми е подарък от Боби /Tooth/ за рождения ден :).

Последно редактирано:
Ето компанията на африканката :) и една коледна топка докато си почивах от африканеца

Благодаря ви момичета :kissyou:
Мони, ще покажа една стена, но и аз съм от тези които каквото направят подаряват :idea:. А когато ушия всичките запланувани от темата африка и ги наредя на стенeните, обещавам да ги покажа :idea:
И специално за Мони, но това е временно подреждане. След ремонта по друг начин ще изглеждат:

Последно редактирано:
Ани, не знам тази година дали ще имам време за коледни творения, но ето няколко топчици, които спретнах вчера :idea:

Благодаря ви момичета :kissyou:. Много сте мили!
Ето и едно което вече съм шила, но понеже племеницата ми много хареса кокошките, а си няма часовник, реших да и направя подарък оформен по този начин.
Само ме е яд, че конецът от квадратчетата се вижда :(

Вижда, не вижда- един път е станал!!!:loveglasses: Няма 2-ри такъв часовник. Това е сигурно.:clap:

Прекрасен подарък си измайсторила.Много ми хареса този часовник.Много е оригинален:clap:

Часовника е уникален.Защо не пробваш под панамата за подложка да сложеш картон различен от бялото.Това лято ших едни перминтчета,дадох ги за рамка и като ми ги върнаха,ужас,отдолу конеца прозира.Искарах ги и им подложих сиво,за моя радост не се виждаше вече:kissyou:

Благодаря ви момичета за милите отзиви :kissyou:!
matcata, и на тебе много благодаря за съвета :kissyou:. За този часовник вече е късно, но за следващите ще знам. До сега не ми е удвало на ум за подобно нещо.

Назад