mari_ar Гобленар 21 Август 2013 #468 Ето и една кутия в която да си слагам игли, макари и други шивашки материали
NIA Модератор 21 Август 2013 #469 Невероятна е кутията. И перфектна във всяко отношение. А от какъв материал е кутията?
mari_ar Гобленар 21 Август 2013 #473 Благодаря ви момичета :kissyou: NIA, кутията е панерче от камъш.
NIA Модератор 21 Август 2013 #475 mari_ar каза: Благодаря ви момичета :kissyou: NIA, кутията е панерче от камъш. Кликнете, за да разширите... Е , на това му се казва креативност. :thumbup: Поздравления!
mari_ar каза: Благодаря ви момичета :kissyou: NIA, кутията е панерче от камъш. Кликнете, за да разширите... Е , на това му се казва креативност. :thumbup: Поздравления!
veselkoto 25 Август 2013 #476 Леле, леле, тази кутия все едно с ръце не е пипана. Думи нямам, голяма красота. Със здраве да си я ползваш дълги, дълги години!
Леле, леле, тази кутия все едно с ръце не е пипана. Думи нямам, голяма красота. Със здраве да си я ползваш дълги, дълги години!
sissak Гобленар 27 Август 2013 #478 Отдавна не съм поглеждала тук.Останах с отворена уста.Винаги правиш интересни, идейни и красиви неща.
Отдавна не съм поглеждала тук.Останах с отворена уста.Винаги правиш интересни, идейни и красиви неща.
masha_a Гобленар 19 Септември 2013 #479 Мари,отдавна не съм те "посещавала". Подобряваш настроението ми.Благодаря за радостта на душата ми.:kissyou:. Има ли нещо,което да ти се опре?:gipsy:
Мари,отдавна не съм те "посещавала". Подобряваш настроението ми.Благодаря за радостта на душата ми.:kissyou:. Има ли нещо,което да ти се опре?:gipsy: