ето нещо и от мен

• Началник на темата Началник на темата toshka
  • Начална дата Начална дата
Това е един от най красивите гоблени които съм виждала във форума.Браво за куража,за труда и огромното търпение да ушиеш такава красота.:clap::clap::clap:

Толкова е красив!!!! Мога само да те поздравя за търпението да ушиеш тази красота. Заслужава си всеки бод! :clap::clap::kissyou:

:kissyou:ЗДРАВЕЙТЕ МОМИЧЕТА,ИСКАМ ДА ВИ ПОКАЖА НОВАТА СИ ТВОРБА. НЯМАХ ТЪРПЕНИЕ ДА ИЗСЪХНЕ И ДА Я ИЗГЛАДЯ ,ЗА ДА МОГА ДА ВИ Я ПОКАЖА ЧИСТИЧКА ,ЧЕ СЛЕД БЛИЗО ДВЕ ГОДИШЕН ТРУД БЕШЕ МАЛКО ЗАХАБЕНА.ДАНО ВИ ХАРЕСА:kissyou::kissyou:

Едно разкошно бижу!!! Поздравявам те!!!!:clap:

:clap: Ле-ле Нинче, страхотен е станал :clap: Това заслужава да се пипне на живо :kissyou:

Съгласна съм, че това е един от най-красивите гоблени във форума. Поздравления за майсторлъка и търпението да се справиш с тази наистина трудна задача!:clap::clap::kissyou:

БЛАГОДАРЯ

:kissyou:МНОГО ВИ БЛАГОДАРЯ ЗА ХУБАВИТЕ ДУМИ. ВАШИТЕ ПОХВАЛИ МИ ДАВАТ СИЛИ ДА ЗАПОЧНА ПОРЕДНОТО ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВО , А ИМЕННО ОЩЕ ЕДИН ГОБЛЕН НА HAED.РОСИ, НА СЛЕДВАЩАТА СРЕЩА ЩЕ ГО ДОНЕСА ДА ГО ВИДИТЕ,В ДЕЙСТВИТЕТЕЛНОСТ ЦВЕТОВЕТЕ СА ПО-ХУБАВИ ОТ СНИМКАТА.:kissyou::kissyou:

Леле , то и един ХАЕД си е геройство ама втори :confused: За цветовете съм сигурна че е по-хубав на живо, въпреки че така изпран ще е светотатство да го пипне човек. А за следваща среща-доколкото разбирам ще е тази неделя, така че грабвай го и ние да му се порадваме.:kissyou:

Лелеее, как го уши това нещо, перфектно е станало! :clap: За огромния труд и търпение:blueflow: ! Както виждам и следващият няма да е по-лек. Успех!

Всичко,което може да се каже,вече е казано.Така че,мога само да ти:clap::clap::clap:
Явно и HAED-ите са заразна болест.Пожелавам ти успех в новото начинание!Прекрасен избор!

Поздравления за труда и търпението!
Гоблена е невероятен, чудесен......... :clap::clap::clap::clap::clap:

А новото предизвикателство - нямам думи - фантастичен.......

Леле, Нинче!

Страхотен гоблен!!!!

ОБЕЗАТЕЛНО го донеси някой път на срещите, за да го видя на живо!

Приеми от мен най-искренни поздравления и възхищения за труда ти и за крайния резултат от труда ти! :clap:

:clap: Нинка, поздравления, гоблена е станал сууууупееер! Виждала съм го недовършен и пак е бил красив.
:clap: Поздравления и за новото предизвикателство, надявам се лятото да го донесеш на морето и него да видим.

Невероятен гоблен и ОГРОМЕН труд!!!:loveglasses::clap:
А предстоящото ти предизвикателство е още по-по- хубаво!!!:idea:
Успех и в новото начинание..........:kissyou:

Нина, фантастичен е!:clap::clap::clap::clap:

Ти успя!!!
А сега на мен ми остава да си мечтая да го видя на живо!

НОВ ГОБЛЕН

ЗДРАВЕЙТЕ , ОТДАВНА НЕ СЪМ ПОКАЗВАЛА КАКВО ШИЯ В МОМЕНТА И ЗАТОВА РЕШИХ ДА СЕ ПОХВАЛЯ:kissyou::kissyou::kissyou: ПОКАЗВАМ И МОДЕЛА .ПРИЯТЕН ДЕН.

Майко мила, невероятно е ... :clap::clap::clap: Продължавай напред, възхищавам ти се, браво!:clap::clap:

Лелееееее,е това е по сложно и от моят Леврон!Браво! Ще следя с голям интерес!:clap::clap::clap:

Назад