До всички форумки от град В.Търново,Г. Ораховица,Лясковец...

• Началник на темата Началник на темата kamellia
  • Начална дата Начална дата
Тръбя за нова среща.На 16.01.10.Ако има желаещи да се се обадят, за да уточним часа и мястото.

Айде на срещааааааа! :D Когато и където решите, Силве, там съм! Време е вече да се видим!

Ами може и на друго място, но Роял е на удобно място, няма начин да го подминеш :kissyou:

Само час да уточним.Има време.Ще пиша и в другия форум, може да дойде още някой.

Май пак ще се съберем доста хора! Силвето да казва часа и другата събота сме на линия! :) Мамануши, обади се и на Цецето, че тя нещо се изгуби.

Аз съм съгласна за срещата - ще дойдем две или три жени!Утре ще ги информирам-че са майка и дъщеря - страхотни гобленарки! Само къде и в колко часа?От толкова време не съм поглеждала сайта и съм изтървала срещи...но ще се наваксва :idea:

Здравей, didimam! Срещата ще е на 16.01. в кафе "Роял" до театъра, остава само да уточним часа.

Ако нямате нищо против да се съберем както миалия път - към 13.00 часа направо в кафето на старото място . Аз ще съм на линия.

Айде, вече е решено 16.01., 13:00 часа, кафе "Роял"! И аз чакам с нетърпение срещата!:kissyou:

И ние...1 или 2 броя ще дойдем!
sissak....от бг-мама да се знаем....Дидка :greeneye:

Последно редактирано:
Страхотно, посъбрахме се .Ще ви изненадам с едно малко гобленче.Няма да го показвам сега в галерията си.А вие ще дадете съвет за оформлението му.

Е добре Силве аз като немога да дойда на мен няма ли да покажеш.:(
Не е честно нали съм добро другарче. Хайде от мен да мине ще чакам снимки,прекрасни мигове на срещата.:kissyou::kissyou:

Съжалявам, неможах да се класирам за срещата, а така ми се идваше!Изникнаха непредвидени ангажименти ! Ще следя темата за следващото събиране....

Назад