Моите малки гобленчета

• Началник на темата Началник на темата blue_bouble
  • Начална дата Начална дата
Хептен съм я зарязала моята темичка.:oops:А колко много неща имам за показване...
Сега само подаръците за моя шеф и за жената , която ми помогна в труден момент.
Шила съм ги отдавна, само надписах едната и ги рамкирах.Много ги харесаха.

А колко картички и други неща имам не е за вярване, но постепенно , че някой ги подарих , без да ги снимам.

:kissyou: за всички.Подаръкът на шефа имаше и надпис.- " Пътят на успеха е труден и дълъг и едва ли има друга марка в света, коята така успешно
да символизира непрестанния стремеж на човека към успеха. Johnnie WALKER е символ на прогреса на много поколения, знак за оптимизъм и сила на духа."
Стори ми се много подходящ , защото стана управител един месец преди Коледа , а и е готин и го заслужаваше.

Сега Ви показвам последната ми занимавка: масичка с табуретки.
Уших ги за половин час, но сглобяването ми отне цяла вечер.
На който му харесват , да заповяда .Ще изпием по кафенце.

Последно редактирано:
Пак ще кажа, че създаваш страхотни красоти. Последното ти творение е прекрасно. И ако бях по близо, бих пила кафе ........ Но за сега ще ти пратя само :kissyou:

привет

Леле, Гери много си продуктивна! С удоволствие бих пийналала кафенце с теб . А това е за теб:flowerlove:

Невероятни неща си сътворила, стилни и перфектно изработени. :clap: Гери, не видях кафенцето и нещо от твоите вкусотийки на масичката, защото идвааааааам. :D

Възглавничка за бебчо:първата ми възглавничка засега, чудя се само дали да не му напиша името там някъде горе:confused:

Другите ми изненадки ще показвам поетапно.:)

:shock: Леле Гери, пак страхотна идея и още по-страхотно изпълнение/ визирам масата и табуретките/, а на тази възглавница бебчо ще спи много, много сладко.С нетърпение чакам да видя следващите красоти.:kissyou:

Гери, новите ти идеи са много впечатляващи.:clap:Масичката и табуретките са много сладурски, а също и покривчицата с червената бродерия.

Гери, слагай смело името на бебчо :idea: На мен са ми слабост бебешките и детски модели и мечо и гъсока ми харесват много - малки сладури за един по-голям :baby: :D

Показвам Ви гоблена , който обичах и мразех последните 3 месеца.Мразех го , защото го ших от модел, без схема и на панама толкова мека и ситна, че направо издивявах...Но го обикнах, защото стана толкова нежен..., а и е за новата кухня на сестра ми..Рамката ще я избираме заедно.

Eто го все още непран :

Днес ако успея , ще довърша и още едно моделче, надявам се утре да Ви покажа и него.

После почвам името Виктор- за бебчо.:gipsy:

Последно редактирано:
Страхотни неща си сътворила! Възглавничката за бебчо е приказна, а последния ти гоблен наистина е много нежен-ще е прекрасен подарък :clap::clap::clap:

Много е сладко последното гобленче!:clap: Само, че ми се струва, че масата май трябва да има поне още едно краче, там някъде под ъгълчето на покривката, иначе може да падне.:idea:

Радвам се когато Ви харесват моите гобленчета.Така чувствам , че трудът ми се цени.Благодаря Ви.
ВЕни и аз се чудих за трети крак, но стигнахме до мнение, че масата е с 4 крака и двата просто не се виждат.

Ето и последното завършено,все още не съм решила за кого ще е, много ми хареса и го уших, а пък и нали идва 8-ми март-кандидатите са доста.Притежателят ще бъде избран чрез жребий:gipsy:

И да Ви поканя вече официално в моята лична стаичка за кафе.Снощи налепих тапетите, днес довърших интериора.Само килима не ми е по сърце, но той поне лесно се сменя:

Назад