Професионално представяне

Zdraveite predi malko se registrirax ot niakolko dni imame internet i vi tarsih dalgo vreme hora koito niama da mi se smeiat kato kaja 4e shia gobleni i pleta sazdavam oshte dosta shturotii ukrasiavam 4anti vsi4ko tova za udovolstvie .
mai namerih srodni dushi .
a ina4e sam na 33g i sam zabotehnik imam dete na 5g :hello: :hello: :hello:

Здравейте! Ето и мен - казвам се Елена, от Свиленград съм, на 47 години. Работя в спедиторска фирма, а иначе съм завършила математика и икономика.Казвала съм го ще го кажа пак - радвам се, че ви открих!

:hello:
казвам се Светлана, по професия съм строителен инженер, иначе работя в дирекция за строителен контрол.
Обожавам да шия гоблени. И аз като melekper adem се чудя защо хората се смеят на нашето хоби. Аз дори го наричам изкуство.
Пожелавам ви една хубава и ползотворна 2006 година.
Да сте живи и здрави всички.

:)

:hello: казвам се Люси и съм завършила информатика, и работя в един инвестиционен посредни като обработвам данни :D радвам се че съм сред Вас :yes:

Чак сега открих тази тема, аз съм по професия медицинска сестра, но сега работя по пилотен проект на НЗОК на местна почва по болници, моята е Окръжна във Варна. Да допълним малко медицината :yes: :yes:

И аз чак сегга видях тази тема.
Да се представя - казвам се Татяна. По професия съм икономист и цял живот съм работила с бази данни, а от десет години се занимавам усилено с ГИС (Географски информационни системи).
Преди много години уших три гоблена, но живота ме завъртя с многото проблеми и спрях.
Преди шест години една приятелка поиска да я науча как се шие. И какво стана - страстта отново пламна, но много силно :!: И аз се питам (и не само аз, но и домашните) дали не изпадам в мания :?:
Но като прочетох вашите представяния се успокоих, че не съм сама в манията си :!:
ПОЗДРАВЯВАМ ВИ МИЛИ МАНИАЧКИ И МАНИАЦИ :hello:

Здравейте,
вчера се регистрирах, но следя форума от около месец. Много се радвам, че ви открих. Форумът е пълен с изключително полезна информация.
Иначе се казвам Мария. В момента се подготвям за държавен изпит по Финанси в УНСС, но работя от 17 годиншна - сервитьорка, продавачка, спасителка (през лятото) :wink: преводач и частен учител по италиански по време на семестрите. След два месеца се надявам да замина при приателя ми във Вашингтон, където да продължа обучението си:)
Мога да бродирам от години, но времето все не ми достига и един гоблен го бродирам по 1-2 години. Последната година, обаче се запалих доста покрай баба ми, която прави по гоблен за месец.
Благодаря ви за този форум - източник на безценна информация [:]

Здравейте много се радвам че ви открих аз вероятно съм най малката тук - през август ще навърша 17 но не искам да ме смятате за начинаеща защото шия гоблени от 6 години .Макар да нямам много свободно време старая се поне веднъж седмично да се занимавам с любимото си хоби

Здравейте!Аз съм нов член на форума,регистрирах се току що.Дълго време раззглеждах сайта и бях
впечатлена от многото информация,която намерих тука.В шиенето на гоблени съм начинаеща-ушила съм един и в момента довършвам втория.Бързам да го завърша по скоро,защото чакам второ дете през март и не ми остава много време .
Поздравявам всички участници във форума!!!

:hello: Добре дошла при нас Дими!Желая ти леко износване и раждане на бебока ще чакаме да се похвалиш :wink:

mylli.разгледах гоблените ти-чудесни са.Особено ме впечатли този на дъщеря ти.Аз съм начинаеща в тази област и засега съм ушила един съвсем мъничък и втори до половината.Следващия вече ще е по-сложен.Ако не родя дотогава,разбира се :(

Здравейте и от ме! :hello: Нямам приятели които бродират,но аз съм много запалена на тази тема. И затова сам много щастлива, че Ви намерих.
[:] :)
Аз съм студентка, уча „Счетоводство, анализ и одит”, но засега не съм имала възможност да се реализирам в тази област. В момента работя в картографска агенция.

Тук е страхотно и вие сте страхотни. :thumbup:

:lady: Тук всички сме приятели и всички обичаме гоблените, така че не може да кажете че нямате приятели който не бродират :wink:
Дими благодаря ти за хубавите думи, вярвам че ще ушиеш гоблена преди раждането да детенце :thumbup:

Здравейте и от мен!Казвам се Петя /и аз/. От известно време следя форума, много ми харесва и се радвам ,че ви открих!По професия съм текстилен инженер, но работя като учителка. От Враца съм, имам една дъщеря на 14 г. Шия гоблени от няколко години, но определено съм влюбена в това изкуство.Поздравявам Ви всички ,страхотни сте!

Хайде и аз да се представя [:]
Казвам се Виктория, от Варна съм, студентка и се опитвам да разработя едно малко зоомагазинче. По гоблените ме запали майка ми, "тормозейки" ме с моделите, които тя шие :idea: И така ........ сега използвам всяка свободна минута да шия или да погледна какво ново има тук :!:

Назад