Професионално представяне

А моята сестричка не иска и да чуе за гоблен :D
Опитвам се да и предам заразата ... обаче НЕЕЕЕЕЕЕ:idea:

В интерес на истината, ние не можем да се мерим с останалите тук, обаче имаме очи и душа да оценим труда на всички които се занимават с това. Заразени сме и ние с този вирус

професионално представяне

Здравейте и от мен. От Варнасъм на 52год. Шия от 2001год.Разболях се и това много ми помогна.Имам полувисше и две висши ама полза никаква. То не бяха години, то не се вписвах в младите колективи,ьбе доста време стоях и без работа. Сега работя като ЗАТС в едно варненско училище.:clap:

Здравеите.Аз работя 20 години като фризьор в собствена фирма.Не казвам салон защото салона го затворих тази зима.Лятото работя в Сл.бряг вече 8 години и сега започвам сезона,така,че наи вероятно лятото няма да имам време и малко ще поизчезна

Здравейте! Казвам се Тоска, на 41 години съм от Първомай. Завършила съм Аграрен университет Пловдив и УНСС София. Работила съм като учителка и банков служител. От 2004 година работя като икономист в общинска администрация. В момента съм началник отдел "Бюджет и човешки ресурси". Макар и свързана с много бумащина работата ми е динамична и интересна. Имам дъщеря на 8 години, която вече започна първия си гоблен. Бродирам от 1982 г. Имам много избродирани, но и още повече започнати и недовършени гоблени. Радвам се, че попаднах на този форум, където има много като мен запленени от това прекрасно изкуство!

Здравейте на новите. Дано Ви е приятно сред нас. Славова ще ми е приятно да се запознаем.

Здравейте! Казвам се Маргарита, на 43 години съм, завършила съм Начална педагогика и Счетоводство и контрол (за какво ли?!!) В момента съм по майчинство - имам две деца - едното на 6 години, а другото на 3 месеца. Освен гоблените, по които ме запали майка ми доста отдавна, бродирам, плета на две игли и една кука и въобще ми се отдават всички ръкоделия, но все нямам достатъчно време. Имам много малко избродирани гоблени, защото не обичам да почвам нов, докато не завърша стария. Освен това не обичам да правя едно и също нещо два пъти - само по веднъж, било то гоблен, покривка, блуза или нещо друго.
Радвам се, че намерих този форум, но едва ли ще бъда особено активна, за което още от сега съжалявам.
Успех на всички!

Добре дошла!Бъди активна колкото можеш.По-важно е да ти е интересно във форума, да намериш приятели-а това ще стане.:yes::flower:Наближава време за кафе.Да изпием заедно по едно:coffee:

здравеите казвам се калинка гроздева на 40г. съм.със средно образование.шия от дете първоначапно карета.възглавници сбългарска бродерия но последните 20г.шия само гоблени.ще ми бъде приятно да си пиша и обменям мнения с вас.досега само ви разглеждах но вече реших и аз участвам.

:hello::flower:Добре дошла при нас!Пожелавам ти още повече гоблени като участник във форума!:kissyou:

= +

Здравей,Маргарита,радвам се ,че има още една севернячка гобленарка.Аз съм от Бреница-Врачанско,но родата ми е в Плевен.Сега живея в Пловдив.Добре дошла.:kissyou::greeneye::smokin:

:hello: Казвам се Емилия, на 32 (почти) и съм завършила психология, но работя в много далечна област от това... компютърен оператор :)
Много съм щастлива, че ви открих :blueflow:

АМИ РАБОТЯ В СФЕРАТА НА ТЪРГОВИЯТА ПО ПРОФЕСИЯ САМ ПЕДАГОГ НО НЕ РАБОТЯ ПО СПЕЦИАЛНОСТТА

РАБОТЯ ВЪВ СФЕРАТА НА ТЪРГОВИЯТА , ПО ПРОФЕСИЯ СЪМ ПЕДАГОГ НО НЕ РАБОТЯ ПО ПРОФЕСИЯТА .

професионално представяне

Здравейте на всички. Много е горещо можете ли да шиете сега. На мен нещо не ми върви. Щеходя на Каварна дано там ми потръгне,. Шия воденицатаи малко ми остана но не върви.

аз съм калинка искам да благодаря за доброто посрещане на новодошлите искам да допълня само че съм от варна омъжена с две дъщери едната от които също прави опити да шие съжалявам че порядко ще се включвам във форумите иоще веднъж благодаря за доброто посрещане

Назад