Среща на goblenite.org в Стара Загора

• Началник на темата Началник на темата Valja
  • Начална дата Начална дата
крайно време е да се видим ,че се затъжихме за мен е все едно да кажат работещите , но трябва да се видим :kissyou:

И аз съм ЗА. Дотогава сигурно в къщи всички ще са оздравели, че сега ги е натръшкал един гаден грип. Само дано аз не го прихвана. Но трябва да съм много зле, за да не дойда!

Естествено, и аз съм за :) Сметнах си графика и за момента съм на работа в събота, затова клоня към неделя. Само дето се притеснявам да няма промени, но каквото и да стане и да решите, дано да ме устройва и да мога да дойда, ще се радвам :kissyou:

Ще си проверя графика - и ако не съм на работа - със сигурност ще бъда с вас :kissyou:

Има предложение да сменим мястото.Ако знаете подходящо местенце - пишете :kissyou:

Според мен на пицарията е добре, но мога да предложа и друго място.
Зад църквата "Света Богородица" има едно бистро - не е лошо заведението и мястото също е почти в центъра. Ако искате мога да проверя дали имат ангажимент в неделя (понякога правят кръщенета там).
Но нека по-запознатите с кафенетата дадат предложения - аз много рядко ходя по такива места и вече почти не ги знам.

Според мен на пицарията е добре, но мога да предложа и друго място.
Зад църквата "Света Богородица" има едно бистро - не е лошо заведението и мястото също е почти в центъра. Ако искате мога да проверя дали имат ангажимент в неделя (понякога правят кръщенета там).
Но нека по-запознатите с кафенетата дадат предложения - аз много рядко ходя по такива места и вече почти не ги знам.

Вени то е на маси и няма къде да си опънем гоблените иначе не е лошо кафенето но правят и обядно меню и се хранят които работят в центъра не мисля че е по-добро от пицарията :kissyou:

На мен ми харесва на пицарията, но разбрах, че имало предложение за смяна, затова писах. Ако няма предложения, значи остава ПИЦАРИЯТА НА ЧАЙКА, НЕДЕЛЯ 13.03. ОТ 14 Ч. Нали?

На мен ми харесва на пицарията, но разбрах, че имало предложение за смяна, затова писах. Ако няма предложения, значи остава ПИЦАРИЯТА НА ЧАЙКА, НЕДЕЛЯ 13.03. ОТ 14 Ч. Нали?

Тъй като няма предложения за друго заведение,и този път ще сме си там .

Малиииии какви красоти сте ушили момичета.Браво на Вас.Явно зимата сте шили много успешно.:clap::clap::kissyou:

браво на фотографките аз още не съм се прибрала а вие вече сте качили снимките :kissyou:

Милички, вие не се удържате. Прекрасни неща, особено Климт, в който се заглеждам все повече и повече.Браво!:kissyou:

Момичета, кокичета утре ще съм около 4/5 часа във вашият град. Ако има желаещ за среща да ми пусне телефона си на лични и ще се чуем утре :idea:

:kissyou:15 май устройва ли ви ?
Време е да видим Олера2 и Жужа какво са ушили ,че ако закъснеем още малко ще трябва да им помагаме да си донесат гоблените...:D

време е да се видим няма спор , но май и други има какво да покажат Венето нещо много специално шие , а и дано нови сили се присъединят към нашите редици :kissyou:

:kissyou:15 май устройва ли ви ?
Време е да видим Олера2 и Жужа какво са ушили ,че ако закъснеем още малко ще трябва да им помагаме да си донесат гоблените...:D

:D, ами ще им помагате като трябва :D Ще чакаме снимки от срещата :idea:

Откога чакам Златето да се обади. Мен 15.05. ме устройва засега. Ще чакам с нетърпение. Ще видя докъде ще стигна с "чашата" и ако не съм я свършила да чуя и вашите съвети по тези пусти бодове.

Назад