Среща на goblenite.org в Стара Загора

• Началник на темата Началник на темата Valja
  • Начална дата Начална дата
Момичета, предлагам да се видим:upbeer: на 06.06.2010
Какво ще кажете?

звучи добре жалко че няма как да е в 6ч-аз съм за и се надявам този път да бъдем повечко:kissyou:

звучи добре жалко че няма как да е в 6ч-аз съм за и се надявам този път да бъдем повечко:kissyou:

zhak, много се чудих,защо е жалко ,че няма да е в 6 ч. и май схванах,че в 2ч. ти е рано за биричка :D.Нищо де,и на :coffee: ще си поговорим:kissyou:

Ооооох,така ми се идва,а няма да мога:cry:
Чета за изпит:mad::PP,а той съвсем наближи,така че ще пропусна.
И между другото, идеята на Zhak за 18 ч.съвсем не е лоша.Тепърва предстоят горещините.....

Аз съм на линия. Надявам се да се съберем повечко, но дори и в камерен състав вярвам, че ще ни бъде приятна и полезна срещата. :kissyou:

хареса ми трите 6-тици ,а за биричката не съм и много фен но при тези горещини 14 не върви- но при всички случаи съм там ,за питието ще помислим и се надявам до тогава да привърша гоблена който на предната среща ви показах началото,няма значение колко сме няма да се отказваме пък дано другите като видят колко сме упорити и се присъединят към нас :cookies::kissyou:

Момичета, хайде да уточним последно от колко часа ще е срещата, че аз заминавам извън града в петък и няма да имам достъп до интернет. Ще се върна в неделя по обяд и да знам кога да дойда, че няма да имам време да проверявам за промени.

Вени,никой не се обажда,затова пиша

06.06.2010 от 15.00 часа пицарията!

Вени,никой не се обажда,затова пиша

06.06.2010 от 15.00 часа пицарията!

не знам дали си обърнала внимание ,че по същото време има среща в Сливен -направих едно предложение на моята страница към пловдинчанки като си тръгват от сливен да си направят една почивка в СтЗ и ни дойдат и на нас на гости -разбрах че ще пътуват с кола и една от организаторките ми отговори че по-принцип това не е невъзможно-какво мислите по този въпрос? ако тази идея се възприеме тогава може да променим часа в зависимост от това в колко часа ще тръгнат от Сливен :kissyou:

Ами добре за среща с тях, но кога ще стане ясно ще минат ли и по кое време? Защото аз след утре пообед вече няма да имам достъп до интернет и няма да разбера за промените. Освен някой да ми прати на ЛС номера на мобилния си телефон и да питам в неделя сутринта какво последно сте се разбрали.

Току-що прочетох в твоята тема, че момичетата от Пловдив ще тръгват от Сливен в 10.30 ч. Това значи, че кам 11.30 ще са в СтЗ, ако решат да се отбият. За съжаление на мен този час ми е много рано, преди 13 ч. няма да успея да се прибера в СтЗ. Дано има решение да утре на обед.

Момичета не се съобразявайте с нас. Определете си час когато на вас ви е удобно . Ако ние можем ще се включим. Ако ли не ще дойдем специално.
Говорим обаче за неделя - в събота няма да стане. Все пак сме тръгнали за друго място.
Благодаря за вниманието към нас :kissyou:

Току-що прочетох в твоята тема, че момичетата от Пловдив ще тръгват от Сливен в 10.30 ч. Това значи, че кам 11.30 ще са в СтЗ, ако решат да се отбият. За съжаление на мен този час ми е много рано, преди 13 ч. няма да успея да се прибера в СтЗ. Дано има решение да утре на обед.

Неееее в 10.30 тръгваме от Пловдив за Сливен . От там как ще е още не се знае.....:gipsy:

Официален отговор::Момичета, много благодарим за поканата. Първоначално я посрещвахме с радост.Но не е е ясно кога ще тръгнем от Сливен за Пловдив.Ще се ядат милинки, ще се врем по сливенския балкан и т.н. Все пак основното събитие е среща в Сливен.
Затова, моля, не се съобразявайте с нас.
При удобен случай ще ви гостуваме и на вас.:kissyou:
P.S.- а вие какво имате за ядене:D

Последно редактирано:
Благодаря, момичета, за официалният отговор. Явно не съм разбрала часът за тръгване за пътуването в коя посока се отнася.
Значи, смятам, че остава за неделя, 06.06. от 15 ч. Напълно ме устройва.

http://zltt.gallery.ru/watch?a=WMB-eHWe

Съжалявам,че никоя от дамите на които изпратих ЛС не се отзова,но постоянният състав, отново имаше с какво да се похвали!Сами ще видите за какво става въпрос:gipsy::D

Браво,старозагорки!Много оригинални гоблени сте изработили!Не напразно се носи славата Ви на отлични гобленарки!

Снощи чаках ,чаках и не дочаках да видя снимките.
Браво,чудна изложба сте спретнали пак:D.Чии са розите,не ми стана ясно,другите гоблени знам на кого са.
Само да мине тоя противен изпит и няма да пропусна среща

Назад