Гоблените на Marji

• Началник на темата Началник на темата marji
  • Начална дата Начална дата
Светле, в момента шия два - една мънистена икона, която ще покажа след малко в етапите и за втори път започнах Разпалваща страст. Преди месец подарих този гоблен на племенника ми и сега ще го ушия за себе си. Всъщност с него се включих в конкурса на еротична тематика във фейсбук групата Гобленарите на Бургас:idea:

С нетърпение чаках да я видя тази ЦЕЛУВКА и в рамка! Поздравления за прекрасния избор. mdrji аз си падам по абстракциите и тази Разпалваща страст ми е легнала на сърцето, така че ако споделиш с мене схемата и ключа ще съм ти много благодарна.

И гоблена и рамката са много стилни Маржи , Поздравления !!!:clap::kissyou:

Благодаря ви, момичета! :kissyou::kissyou:
Zlatka, изпратих ти схемата на Разпалваща страст.
simonaivanova , не си ми дала адрес за Целувката.

Благодаря! Гобленът е на Чаривна мит - оглеждала съм всички разработки на този гоблен, но тази най-много ми хареса. Някак си невероятно ефектна и нежна. Почти нищо не съм променяла в ключа.:idea:

Последно редактирано:
Готова е моята втора по ред Разпалваща страст по картина на Алфред Гокел - този път съм направила леки промени в цветовете. :gipsy:

Последно редактирано:
Marji,приеми и моите поздравления:kissyou:Климт винаги ми е харесвал,както и сега в твое изпълнение е великолепен:clap::clap::clap:Но арт поредицата от" Разпалваща страст"виждам изпълнена за първи път.Имам схемите на още няколко подобни,но като зная ,че са цветни и преработени не бих посмяла да ги и започна.Сега в твоето изпълнение ми харесва повече от картината.Дай малко повече информация,какъв е размера на гоблена ,каква е панамата?Дано събера смелост и аз да започна някойот поредицата:confused:

човек се учи докат е жив-сега разбрах,че това е на Климт..модерен и перфектно изпълнение.

Благодаря ви, момичета! sonq, не се лъжи да шиеш онези преработени схеми, защото са си чист прогон. Моят гоблен е разработка на Алиса. Шие се на бяла Аида 14 с бод кръстче, размерът е 25/25 см. Схемата е перфектна и много приятна за шиене, само че конците са сканирани и няма ключ. Аз шия този гоблен за втори път в малка разлика в цветовете и мога да ти изпратя както схемата, така и номерата на конците, с които съм шила. А първия вариант - в рамка, можеш да видиш в готовите ми творби :idea:

Последно редактирано:
:-|Много красива е станала твоята икона.:clap:А "Разпалващата страст " е невероятен- изпълнен с голямо майсторство, топъл и нежен!:clap::clap::clap:

:clap::clap::clap: "Разпалваща страст" е прекрасен,а иконата невероятна:kissyou:

Назад